"Mantojums nav uzrakstīts nevienam bērnam." Miljonārs Krūmiņš atklāj, kas notiks ar viņa mantu pēc došanās mūžībā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš šovā "Slavenības. Bez filtra" atklāja, ka ir laikus izplānojis, kas notiks ar viņa mantu un īpašumiem tad, kad viņam būs jāpamet šī pasaule.

Krūmiņš atklāja, ka dzīves laikā ir redzējis, kādas problēmas ģimenes locekļiem spēj radīt mantojuma sadale. Lai izvairītos no šāda scenārija, miljonārs ir izveidojis fondu, kuru pārvalda kāds viņa nolīgts ārzemnieks un kura uzdevums būs pieskatīt, lai ar Jūlija īpašumiem viss notiktu pēc īpašas kārtības.

"Mantojums nav uzrakstīts nevienam bērnam.

Esmu uztaisījis trastu, kur man ir ārzemnieks direktors. Man ir noteikti vismaz 10 gadi – kā ir, ka neko nedrīkst pārdot, nevienu īpašumu, neko. Tas viss ir trasta īpašums, un bērni saņems procentus. Es ļoti bieži esmu redzējis un dzirdējis, kā notiek kādā ģimenē, kur kāds ir apbižots. Tad sākas nesaskaņas, sākas karš. Es to negribu," teic uzņēmējs.

Viņš arī atklāja, ka mazbērni jau laikus paši par sevi parūpējušies: "Abiem mazdēliem Austrālijā nauda nav vajadzīga, bet mazmeita Santa Anglijā ir miljonāre." Vaicāts, ar ko nodarbojas mazmeita Santa, Jūlijs pastāstīja, ka Austrālijā viņa beigusi institūtu, iegūstot divas augstākās izglītības. Pēc absolvēšanas ar draudzeni devušās uz Angliju, kur gan Jūlijs, gan draudzenes ģimene palīdzējuši ar finansiālu iesaisti nodibināt uzņēmumu, kas izdevies ļoti veiksmīgs: "Viņa pārdod intelektu." Santai esot vien 30 gadi, un Jūlijs ir noraizējies, ka viņa pārāk daudz strādā un pārāk maz atpūšas.

Jau vēstīts, ka Krūmiņam ir trīs bērni – katrs no savas mātes. Krūmiņš ir bagāts arī ar 15 mazbērniem. Viņš allaž ir uzsvēris, ka vislielākā vērtība viņam ir ģimene un viņš ir tās galva. Uzņēmējs ar prieku gādā par tuvākajiem radiniekiem.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu