Mārtiņdienā ar īpašu pasākumu programmu un koncertu Aizputē pieminēs mūziķi Freimani

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Mārtiņdienā, 10. novembrī, Aizputē visu dienu norisināsies tradicionālā Freimaņa Mārtiņdiena, pieminot mūziķi, komponistu, dzejnieku, aktieri un aizputnieku Mārtiņu Freimani, informē Dienvidkurzemes novada sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Elbere.

Aizputes Misiņkalna kapsētā plkst. 15 pie Freimaņa piemiņas akmens piemiņas brīdis, bet no plkst. 15 līdz 17 Aizputes Skolēnu jaunrades centrā apskatei atvērta Freimaņa piemiņai veltītā istaba.

Organizatori lūdz apskati pieteikt iepriekš, zvanot uz tālruni 29 781 923.

Freimaņa Mārtiņdienu noslēgs grupas "Pēc Tumsas" koncerts.

"Koncertā atskaņosim skaņdarbus, sākot no grupas "Tumsa" pirmā albuma līdz Valtera Frīdenberga laikam, kā arī šajā posmā - pēc Tumsas - radītos un ieskaņotos darbus. Būs viss - vecie labie un jaunie labie gabali, kurus šim koncertam izvēlējās katrs grupas dalībnieks," ar koncerta repertuāru iepazīstina grupas dalībnieks Jānis Daugalis.

Šī gada februārī tautā mīlētājam māksliniekam būtu apritējuši 46 gadi. Vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālam "Klik" dalījās atmiņu stāstos, bet interesantākais šķiet tas, ka viņš cilvēkos redzēja to, ko citi savulaik vēl nebija pamanījuši.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu