"Īrniece no elles" brīvdienu mājoklī Losandželosā nodzīvo 541 dienu un atsakās maksāt par palikšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Dustin Peyser - Coldwell Banker Realty/"Shutterstock"

Losandželosas viesu nama īpašnieks Saša Jovanovičs iekūlies neapskaužamā situācijā, cenšoties piespiest no nama izvākties kādu sievieti, kas tajā par baltu velti dzīvo jau 541 dienu, ziņo ASV izdevums "Insider".

Lieta nonākusi līdz tiesai, kas atzinusi, ka Jovanovičam patiesībā nav tiesību likt sievietei izvākties, jo viņš savu viesu namu piedāvājis izīrēšanai bez pilnvērtīga apdzīvotības sertifikāta vai atļaujas iebūvēt tajā dušu. Saskaņā ar Kalifornijas štata likumiem tas nav dzīvošanai piemērots īres mājoklis. 

Jovanovičs 2021. gada septembrī piekrita namu ilgtermiņā izīrēt Elizabetei Hišhornai, kas tajā dzīvoja sešus mēnešus un par to maksāja 105 dolārus dienā. Viņas sākotnējais īres līgums beidzās 2022. gada 19. martā. 

Abi piekrita īres līgumu pagarināt līdz 2022. gada 12. aprīlim. Pēc jaunā termiņa beigām viņa pārtrauca maksāt īres summu. 

Jovanovičs ar savu advokātu Sebastianu Ruči centušies Hišhornu iesūdzēt tiesā par īres summas nemaksāšanu un nelikumīgu sūdzību par centieniem viņu izdabūt no dzīvokļa. 

"Viņa ir īrniece no elles," teica Ruči. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu