VIDEO "Cityparks" kontrolieri pie tirdzniecības centra "Dole" sevišķi žigli sodījuši šoferus, kas nav paguvuši reģistrēties stāvvietā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Autovadītājam Vilnim Didrihsonam par savlaicīgu automašīnas nepiereģistrēšanu lielveikala "Dole" auto stāvvietā piemērots 30 eiro sods, ko viņš uzskata par nesamērīgu. Vīrietis tur ieradies ar depozītā nododamām pudelēm, vispirms izstāvējis rindu, lai varētu no tām atbrīvoties un iegūt čeku, un tikai tad devies uz veikalu, kur var piereģistrēt savas automašīnas novietošanu auto stāvvietā, ziņo LTV raidījums "4. studija".

Viss minētais process aizņēmis tikai 20 minūtes, bet šajā laikā uz mašīnas vējstikla jau atstāta uzlīme par līgumsodu 30 eiro apmērā. Pēc Viļņa teiktā, šāds liktenis vienā reizē piemeklējis vēl vismaz piecus šoferus.

Video: "4. studijas" sižets

Autostāvvietas apsaimniekotājs SIA "Cityparks" pārstāvji skaidro, ka, veicot automašīnas vairākkārtēju kontroli, pie tās un pie taras automāta neviens neatradās. Tāpat arī pārkāpuma fotofiksācijās pie taromāta rindas nav, bet auto no tā atrodas tikai 20 metru attālumā.

"Cityparks" apgalvo, ka pēc depozītsistēmas ieviešanas ir veiktas izmaiņas kontroles procedūrās, to skaitā notiek iespējamo rindu fiksēšana pie šiem depozīta punktiem.

Taču Vilnis ir sašutis, ka nekur nav rakstīts, tieši cik ilgā laikā pēc iebraukšanas stāvvietā ir jāreģistrē transportlīdzeklis. Viņš norāda, ka divas stundas auto stāvvietu varot izmantot par brīvu.

Ņemot vērā Viļņa iebildumus, sods samazināts uz pusi.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu