Viena maksts vīram, otra - darbam. Kā dzīvo sieviete ar divām reproduktīvajām sistēmām (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Kāda austrāliešu sieviete ar divām makstīm regulāri vietnēs "OnlyFans" un "Pornhub" dalās ar pikantu saturu, lai nopelnītu naudu, kā arī izglītotu cilvēkus par savu stāvokli. 

Evelīnai Millerei ir reta diagnoze – didelfija, kas nozīmē, ka viņai ir divas pilnīgi neatkarīgas reproduktīvās sistēmas – divas makstis, divi dzemdes kakli, divas dzemdes un viena olnīca katrā reproduktīvajā sistēmā.

Šo diagnozi viņai atklāja 20 gadu vecumā, līdz tam sieviete nesaprata, kas ar viņu notiek. Evelīna arī izvairījās no seksa, jo viņas partneri nesaprata, ko darīt, un viņai nebija neviena, kam pajautāt.

"Tolaik es dzīvoju kopā ar tēti, tādēļ man nebija neviena, pie kura aiziet un par šo privāti aprunāties. Mēs dzīvojām nomaļā saimniecībā, un mums bija tikai telefons, tāpēc man nebija iespējas vienkārši meklēt savus simptomus internetā. Es nesapratu, kas ar mani notiek!" raidījumā "Love Don't Judge" pastāstīja Millere.

2018. gadā viņa kopā ar savu vīru Tomu izveidoja kontu vietnē "OnlyFans", kuru izmanto, lai vairotu sieviešu izpratni par šo tematu.

""OnlyFans" ir palīdzējis man beidzot pieņemt savu stāvokli. Satura veidošana un cilvēku aizraušanās ar manu stāvokli ir patiešām lieliska," skaidroja sieviete.

Viņai gan ir skaidri noteikumi satura veidošanā – maksts labajā pusē ir viņas "mīļākā", tāpēc to izmanto tikai viņas vīrs, savukārt kreiso maksti sieviete izmanto darbam.

Arī viņas vīrs Toms pameta elektriķa darbu, lai pievienotos sievai "OnlyFans" satura radīšanā.

Evelīna ar videoklipiem "Pornhub" un "OnlyFans" nopelna vidēji 12 tūkstošus mārciņu nedēļā.

Pārim ir divi bērni, kas Evelīnai bijis liels pārsteigums, jo ārsti baidījās, ka viņas stāvoklis varētu nozīmēt, ka viņai nevar būt pēcnācēji. Abi bērni tika iznēsāti labajā dzemdē.

Sieviete nelabvēļiem gan pauda, ka neuzskata erotiskā satura filmēšanu par krāpšanu, jo vienu maksti izmanto darbam, bet otru privātajai dzīvei.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu