Aija Auškāpa atklāj, kā kļuva par "Prāta vētras" menedžeri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Grupas "Prāta Vētra" menedžere Aija Auškāpa, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāja, kā sākusies viņas un "Prāta vētras" sadarbība un kā viņa kļuva par grupas menedžeri. 

Aija pastāstīja, ka viņas vecāki ir eksaktās zinātnes pārstāvji, bet viņa nonākusi šovbiznesā, lai gan karjeras ceļš sākās pavisam citādāks. 

Par to, kā ceļi krustojās ar grupu "Prāta vētra", Aija teic: "Nu, kā parasti meitenes kaut kur nonāk. Nu kā, nu ar draudzeni kopā!"

"Aizgāju līdzi draudzenei uz bāru. Tur arī es visus viņus, jautrīšus, satiku."

Iepriekšējais "Prāta vētras" menedžeris bija Aldis Hofmanis. Vaicāta, kā notikusi maiņa, Aija joko: "Es vienkārši biju skaistāka un gudrāka."

Mēs ar Aldi patiesībā kopā strādājām, es biju sākotnēji viņa asistente, jo darba kļuva aizvien vairāk. Bija arī fanu avīze, un es biju tās redaktore. Es nepiedalījos lēmumu pieņemšanā vai koncertdarbības organizēšanā. Un tad bija tas periods, kad pēc 2000. gada slava viņiem nāca uz augšu un likās, ka var vēl vairāk un vēl labāk. Es zinu, ka bija plāns atrast ārzemju menedžeri, un Aldis 2002. gadā aizgāja, bet ārzemju menedžera nebija; kādam vajadzēja to kompāniju vadīt. Kurš tur bija? Es tur biju! Un tā es kopš 2022. gada esmu "Prāta vētras" skaņu ierakstu kompānijas vadītāja. Mums ir vēl divas kompānijas, kuras arī es vadu. Man ir ko norauties."

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu