"Gadi neko nenosaka." Jana Bruk par savu vecumu (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Privātais arhīvs

Influencere un šovu zvaigzne Jana Bruk publiskajā vidē ir ļoti atklāta, bet vienlaikus noslēpumaina. Viena no lietām, ko Jana paturējusi noslēpumā, ir viņas vecums. Kāpēc tā, to viņa pastāstīja intervijā TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālam "Klik".

Jana uzskata, ka ir pietiekami atklāta, tomēr, stāstot par sevi, izvēlējusies būtiskas lietas neatklāt. Viņasprāt, tā ir interesantāk. Piemēram, runājot par vecumu, viņa saka: "Man ir 25 un vienmēr būs! Godīgi sakot, neviens nezina, cik man ir gadu.

Es izdomāju, ka man mūžīgi būs 25. Tas ir mans prikols."

"Patiesībā es šo ideju izdomāju arī eidžisma (vecāka gadagājuma cilvēku diskriminēšana attiecībā uz darbu, pensiju, dzīvokli un veselības aprūpi) dēļ. Nereti sievietēm kaut ko atsaka vai atrunā tāpēc, ka neesot atbilstošs vecums. Kurš to vispār izdomāja?! Ar šo es visu gribu parādīt visām meitenēm un sievietēm, ka esam tik vecas, cik jūtamies, gadi neko nenosaka."

Viņa atklāja, ka kāds uzņēmums reiz norādījis, ka jādomā par savu vecumu, un tas licis viņai aizdomāties: "Kāpēc man būtu jāstreso par savu vecumu, kāpēc vecums varētu ietekmēt mērķus, kāpēc jābūt bērniem konkrētā vecumā, kāpēc man būtu jādomā par to, kā es uzvedos? Tas ir mans vēstījums."

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu