FOTO Zināma jauna informācija par divu kravas auto ar Latvijas numura zīmēm avāriju Krievijā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: В ПСКОВе/"Telegram"

Pagājušajā nedēļas nogalē Krievijā, Tveras apgabalā notika traģiska avārija – sadūrušās divas kravas automašīnas ar Latvijas numurzīmēm, abu auto šoferi gāja bojā. Latvijas Autopārvadātāju asociācija "Latvijas auto" portālam "Rus.LSM.lv" atklājusi jaunas detaļas par incidentu.

Portāls TVNET sākotnēji sazinājās ar Ārlietu ministriju, lai noskaidrotu, vai bojāgājušie bija Latvijas pilsoņi, taču ministrijas rīcībā nebija plašākas informācijas par negadījumu, jo no Krievijas iestādēm nebija saņemta oficiāla informācija.

Savukārt Latvijas kravu pārvadātāju asociācija "Latvijas auto" atklājusi, ka bojāgājušie bijuši Baltkrievijas pilsoņi.

Sadursmes iemesli, pēc  "Latvijas auto" valdes locekļa un izpilddirektora Aleksandra Čerkasova teiktā portālam "Rus.LSM.lv", pagaidām nav zināmi.

"Latvijas auto" pavēstīja, ka abi šoferi bijuši no Baltkrievijas pilsētas Vitebskas. "Zināms, ka viena fūre brauca uz izkraušanu, bet otra bija tukša. Īpašnieki bija Latvijas firmas. Šoferi bija baltkrievi - strādāja likumīgi," pastāstīja Aleksandrs Čerkasovs.

Pēc viņa teiktā, vienam autovadītājam bija 27 gadi, otram - 45 gadi.

Kravas automašīnām ar Eiropas Savienības valstu numuriem Krievijā iebraukšana ir aizliegta, taču ir virkne izņēmumu, kas saistīti ar kravu. Kas tieši tika vests kravas automašīnās, šobrīd nav zināms.

Jau ziņots, ka sestdienas, 4. novembra, vakarā Krievijā, Tveras apgabalā, notika traģiska avārija, kurā sadūrušās divas fūres ar Latvijas numura zīmēm.

Izdevums "Top Tver", atsaucoties uz "Telegram" kanālu "VPleskava", ziņoja, ka uz autoceļa M9 "Baltija" sadūrušās divas "Volvo" fūres. Aculiecinieki ziņoja, ka abas kravas automašīnas bijušas ar Latvijas reģistrācijas numura zīmēm.

Pēc apgabala Valsts autoinspekcijas datiem, viens kravas auto iebraucis pretējā braukšanas joslā un ietriecies pretī braucošajā kraviniekā.

Bojā gājuši abi autovadītāji, viņu personības un avārijas apstākļi tiek noskaidroti, ziņo "Tverigrad".

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu