Deputāts Smiltēns atkal krīt nežēlastībā: sociālo tīklu lietotāji apspriež viņa izteikumus par to, ko vēlas sievietes (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Andrei Zveaghintev/ Shutterstock/ LETA/ Evija Trifanova

Saeima 9. novembrī galīgajā lasījumā pieņēma tieslietu ministres Ineses Lībiņas-Egneres (JV) virzīto likumprojektu pakotni, ar kuru Latvijā no 2024. gada vidus paredzēts ieviest jaunu tiesību institūtu - partnerību. Ar runu sēdē uzstājās arī deputāts Edvards Smiltēns (AS), kura teiktais gan pamatīgi sadusmoja, gan samulsināja sociālo tīklu lietotājas. 

Smiltēns debatēs kritizēja to, ka likumprojektu pieņemšana notiekot steigā un "izslēdzot faktiski arī iespēju sabiedrībai kvalitatīvi diskutēt un arī teikt savu vārdu".

Deputāts izteicās šādi: "Ir īpaša ceremonija, ko sauc par kāzām. Es domāju, ka katra sieviete sirds dziļumos sapņo par balto kleitu, vīrieti, kas viņu bildina. Ir saderināšanās, ir kāzas. Un viņas sapņo par šo burvīgo momentu."

Teiktais nepalika nepamanīts sieviešu vidū sociālajos tīklos. Kāda dāma pat izlēma izveidot aptauju par to, vai Smiltēna teiktais atbilst patiesībai.

Vairākas sievietes par šādiem vārdiem nekavējās arī pasmieties.

Smiltēna teiktais pat aizsāka tēmturi ar nosaukumu "par ko sapņo sieviete", pie kura vairākas daiļā dzimuma pārstāves ierakstos atklāja, ka viņas interesē kaut kas pavisam cits, nevis tikai balta kleita. 

Vairākas sociālo tīklu lietotājas norādīja, ka pat pašas nezina, par ko sapņo, tādēļ ir izbrīnītas, ka deputāts to zina viņu vietā. 

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu