ŅEM VĒRĀ Svētku pasākumu laikā Rīgā noteikti vairāki satiksmes ierobežojumi

LETA
Satiksme uz Vanšu tilta.
Satiksme uz Vanšu tilta. Foto: Zane Bitere/LETA

11. novembrī Lāčplēša dienas pasākumu laikā Rīgā noteikti vairāki satiksmes ierobežojumi, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.

Līdz 12.novembra plkst.12 transportlīdzekļu satiksme slēgta Bāriņu ielas posmā no Uzvaras bulvāra līdz apgriešanās vietai pie Hermaņa ielas.

Šodien no plkst.16.40 no Rīgas Brāļu kapiem līdz Brīvības laukumam un 11.novembra krastmalai norisināsies lāpu gājiens. Nepieciešamības gadījumā NBS Militārā policija un Valsts policija norādītajā gājiena maršrutā satiksmi ierobežos vai slēgs.

Lāpu gājiens virzīsies pa maršrutu Rīgas Brāļu kapi - Varoņu iela - Gaujas iela - Miera iela - Brīvības iela - Brīvības bulvāris - Brīvības laukums - Kaļķu iela - Līvu laukums - Zirgu iela - Doma laukums - Herdera laukums - Bīskapa gāte - 11.novembra krastmala.

Saistībā ar Lāčplēša dienas pasākumu norisi, vairākās vietās aizliegs transportlīdzekļu apstāšanos un stāvēšanu. Nepieciešamības gadījumā atstātos transportlīdzekļus pārvietos uz tuvāko stāvēšanai atļauto vietu.

Līdz svētdienas, 12.novembra, plkst.12 transportlīdzekļu apstāšanos un stāvēšanu liegs Mazās Nometņu ielas posmā no Ojāra Vācieša ielas līdz Bāriņu ielai, kā arī Hermaņa ielas posmā no Ojāra Vācieša ielas līdz Bāriņu ielai.

Līdz šodienas pusnaktij apstāšanās un stāvēšanas liegums būs spēkā 11.novembra krastmalas abu pušu posmos no Akmens tilta līdz Vanšu tiltam, kā arī 11.novembra krastmalai paralēlās ielas posmā no Poļu gātes līdz Bīskapa gātei.

Šodien no plkst.7 līdz 11 transportlīdzekļu apstāšanos un stāvēšanu liegs ielā starp Herdera laukumu un Doma laukumu abās pusēs, kā arī Herdera laukumā un Doma laukumā.

No šodienas plkst.6 līdz 19.30 transportlīdzekļu apstāšanos un stāvēšanu liegs Aizsaules ielas abās pusēs, Varoņu ielas abu pušu posmos no Aizsaules ielas līdz ēkai Varoņu ielā 3A un autostāvvietā pie I Meža kapiem Aizsaules ielā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu