Lomažam 15 punkti zaudējumā Turcijas čempionāta spēlē. Timmam pieci punkti

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Rihards Lomažs
Latvijas basketbolists Rihards Lomažs Foto: Eurohoops Türkiye/X

Latvijas basketbolists Jānis Timma sestdien Turcijas čempionāta mačā guva piecus punktus un sakrāja desmit atlēkušās bumbas viņa pārstāvētās Stambulas "Daruššafaka" uzvarā savā laukumā, bet Rihards Lomažs guva 15 punktus Denizli "Yukatel Merkezefendi" zaudējumā izbraukuma spēlē.

Stambulas vienība savā laukumā ar rezultātu 75:72 (18:29, 28:9, 8:20, 21:14) guva panākumu pār Stambulas "Galatasaray".

Timma spēlēja 32 minūtes un 47 sekundes, kuru laikā grozā meta vienu no diviem divu punktu metieniem un vienu no sešiem tālmetieniem. Viņa kontā arī desmit bumbas zem groziem, viena rezultatīva piespēle, viena pārtverta piespēle un trīs piezīmes, noslēdzot maču ar +/- rādītāju +1 un efektivitātes koeficientu 11.

Mājinieku rindās Deivids Makormaks izcēlās ar 16 punktiem un 11 bumbām zem groziem, kamēr viesus no zaudējuma neglāba Bugrahana Tuncera 13 gūtie punkti.

"Yukatel Merkezefendi" viesos ar 64:90 (17:18, 16:15, 16:24, 15:33) zaudēja līdervienībai Stambulas "Fenerbahce".

Lomažs 36,5 minūtēs laukumā realizēja trīs no sešiem divpunktu metieniem, divus no sešiem tālmetieniem un trīs no četriem soda metieniem. Viņa kontā arī pa vienai atlēkušajai bumbai, rezultatīvai piespēlei, pārtvertai piespēlei un kļūdai, divas piezīmes, kā arī +/- rādītājs -18 un efektivitātes koeficients deviņi.

Viesiem vairāk punktus par Lomažu guva vien Nataniels Meisons, bez 19 punktiem sakrājot arī pa piecām atlēkušajām bumbām un rezultatīvām piespēlēm.

Mājiniekiem no 11 līdz 16 punktiem guva pieci spēlētāji, par rezultatīvāko kļūstot Džonatanam Hārvijam.

"Daruššafaka" ar piecām uzvarām septiņās spēlēs turnīra tabulā ir trešā, Kristera Zorika pārstāvētā "Petkimspor" ar četrām uzvarām sešās spēlēs atrodas astotajā vietā, bet "Yukatel Merkezefendi" ar vienu panākumu septiņās spēlēs ir priekšpēdējā vietā 16 komandu čempionātā.

Iepriekšējā sezonā Turcijas superlīgā uzvarēja Stambulas "Anadolu Efes".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu