"Forši neparunājām." Prezidents un Lauris Reiniks pasmejas par rīta misēkli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video.

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs 13. novembra rītā viesojās radio "Pieci.lv" raidījumā "Citi rīti". Lai pārsteigtu klausītājus un pašu adresātu, raidījuma laikā bija paredzēts zvanīt un lūgt padomu Laurim Reinikam par to, kā uzrunu valsts svētkos padarīt jautrāku. Diemžēl mūziķis uz zvanu neatbildēja, bet nekas nepalika neizrunāts.

"Pirmdiena sākusies koši. Zvana nepazīstams numurs. Es svešus neceļu un brīnos, kurš tik bezkaunīgi agri zvana.

Pēc brīža zvana Ričija Rū koncertu producents un prasa, ko neceļu klausuli. Prezidents esot zvanījis no Radio 5 ētera. Paldies. Forši neparunājām," plkst. 9 savu dienas sākumu aprakstīja mūziķis Lauris Reiniks.

Uz atbildēm pie šī ieraksta dziedātājs arī paskaidroja, ka neko jau īsti nevarēja darīt, jo zvans esot bijis kā pārsteigums no radio cilvēkiem, piebilstot: "Ja brīdinātu, nebūtu pārsteiguma. Beigās nekā nebija."

Uz Laura rīta pārsteigumu prezidents drīz vien atbildēja ar īsu un precīzu situācijas vērtējumu, citējot Dagnijas Dreikas un Imanta Paura sarakstīto dziesmu "Piezvani man".

Reiniks nepalika joku parādā un atbildēja ar video, kurā samontēts dziesmas "Es skrienu" videoklips kopā ar mūziķes "Adele" balādes "Hello" klipu. 

"Līdzīgu situāciju reiz piedzīvoju ar Adeli. Rūgtums sirdī saglabājies, un Adele noteikti perina sliktas domas," pasmejas mūziķis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu