FOTO Lietuvas robežsargi aizturējuši latvieti, kurš mēģinājis iebraukt valstī ar viltotu Lielbritānijas autovadītāja apliecību (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Lietuvas robežsardze.

Robežsargi pie Lietuvas pilsētas Kalvārijas sestdien, 11. novembrī, aizturējuši Latvijas pilsoni, kurš dokumentu pārbaudes laikā uzrādījis viltotu Lielbritānijas autovadītāja apliecību, savā interneta vietnē ziņo Lietuvas robežsardze.

Robežsargi apturējuši melnu "BMW" markas automašīnu ar Lielbritānijas numurzīmēm. 42 gadus vecais šoferis uzrādījis Latvijas pasi un Lielbritānijā izdotu autovadītāja apliecību, kas reģistrēta uz tā paša vārda. 

FOTO: Lietuvas robežsargi aizturējuši latvieti, kurš mēģinājis iebraukt valstī ar viltotu Lielbritānijas autovadītāja apliecību

Foto: Lietuvas robežsardze

Robežsargi vīrieti iztaujāja par dokumenta patiesumu un to izpētīja sīkāk. Pēc pāris minūtēm amatpersonas saprata, ka tas ir viltots. Tas nebija izgatavots saskaņā ar vērtspapīru izgatavošanas prasībām, mikroteksts un hologramma bija  imitēti, kā arī aizpildīšana veikta ar krāsu printeri. 

Šoferis robežsargiem atzinās, ka Latvijā saistībā ar vairākiem ceļu satiksmes pārkāpumiem viņam "tiesības" atņemtas, tāpēc viņš viltoto dokumentu iegādājies par 400 eiro. 

Tagad viņš uz mēnesi atradīsies aizturējumā. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu