Latvijā sāk darboties jauna taksometru pasūtīšanas mobilā lietotne

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Latvijā sākusi darboties taksometru pasūtīšanas mobilā lietotne "Smile Taxi", informēja mobilās lietotnes pakalpojumu sniedzēja SIA "Grab Solutions" vadītājs Toms Ābeltiņš.

Taksometru pasūtīšanas mobilā lietotne "Smile Taxi" ir pieejama "App Store" un "Google Play" platformās.

Vienlaikus Ābeltiņš norādīja, ka "Smile Taxi" pakalpojumi ir vidējā cenu kategorijā, tostarp dārgāki par mobilo taksometru pasūtīšanas lietotni "Bolt". "Šo stratēģiju esam izvēlējušies, jo strādājam uz pašfinansējuma pamata, un mūsu pakalpojums ir orientēts uz kvalitatīvu pieredzi no pasūtījuma veikšanas brīža līdz brauciena beigām," viņš skaidroja.

Tāpat uzņēmuma vadītājs minēja, ka mobilās lietotnes kopējais investīciju apmērs varētu būt zināms nākamā gada martā.

LETA jau rakstīja, ka Autotransporta direkcija (ATD) šogad oktobra beigās izsniedza licenci uzņēmumam "Grab Solutions" kā reģistrētam tīmekļvietnes vai mobilās lietotnes pakalpojuma sniedzējam "Smile Taxi".

Tāpat ATD publiskotā informācija par reģistrētajiem mobilās lietotnes pakalpojuma sniedzējiem liecina, ka līdz šim Latvijā bija reģistrētas divas mobilo taksometru pasūtīšanas lietotnes - "Bolt" un "Forus Taxi", kuras abas ir reģistrētas Igaunijā.

"Grab Solutions" Autopārvadātāju informatīvajā datubāzē ir reģistrēts 2023.gada 27.oktobrī.

Jau ziņots, ka "Grab Solutions" 2022.gadā strādāja ar 16 251 eiro apgrozījumu, kas ir par 31,6% mazāk nekā 2021.gadā, un cieta 1573 eiro zaudējumus. Kompānija reģistrēta 2019.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2800 eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Ābeltiņš, liecina "Firmas.lv" informācija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu