VIDEO VIDEO ⟩ "Šuves iekaisa un sāka pūt." Sievietes nolaidībā apsūdz plastisko ķirurgu. Klīnika sniedz plašāku komentāru (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Oleksandr Berezko/Shutterstock

Trīs sievietes, kuras nesen veikušas plastiskās operācijas pie viena un tā paša ārsta, ziņo, ka ķirurģiskā iejaukšanās ķermenī beigusies ar nepatīkamām sekām. Ārsti neesot piekrituši ne labojumiem, ne cita veida palīdzībai, ziņo raidījums "Bez tabu".

Natālija plastiskajai operācijai atvēlējusi vairāk nekā 7000 eiro.

"Aptuveni mēnesi, pusotru pēc operācijas man sāka iekaist šuves. Ne uz acīm, ar tām viss bija labi, bet gan tieši kakla rajonā. Šuves iekaisa, sāka pūt," savu pieredzi apraksta sieviete.

Visas trīs sievietes operācijas veikušas klīnikā "Aesthetica" pie plastikas ķirurga Arguta Keirāna, kurš noliedzis iespējamo neizdarību.

Klīnikas pārstāve norāda, ka ķirurgi vienmēr mēģina izdarīt labāko, kas konkrētajā situācijā ir iespējams. 

Svarīgi atcerēties, ka rētu dzīšana ir atkarīga no katra pacienta individuāli, par ko ārsti arī brīdina.

Klīnika "Aesthetica" saistībā ar situāciju sniegusi komentāru, norādot, ka situācijas patieso būtību iespējams atspoguļot tikai objektīva un abpusēja dialoga rezultātā.

"Mūsu klīnika un personāls ievēro augstākos medicīnas un pacientu aprūpes standartus, kā arī esam vienmēr atvērti, pretimnākoši un godīgi pret mūsu klientiem," teikts klīnikas izsūtītajā paziņojumā.

Ārsts, kuru vaino nolaidībā, piektdien, 18. novembrī klīnikas "YouTube" profilā augšupielādētā video sniedzis komentāru saistībā ar situāciju, paužot neizpratni par to, kāpēc šīs pacientes jau iepriekš šo strīdu nav centušās risināt Veselības inspekcijā.

VIDEO: Raidījuma "Bez tabu" sižets

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu