"Dzīvoju no rokas mutē." Magone Liedeskalna atklāti par savu finansiālo situāciju (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Pašmāju šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone Liedeskalna, pastaigājoties pa Rīgas Centrāltirgu, atklāj savu finansiālo situāciju. 

"Es, tāpat kā visi mirstīgie Latvijas strādnieki, dzīvoju no algas līdz algai vai, kā saka, no rokas mutē. Tā dzīvo vientuļie vecāki Latvijā. Nebrīnieties, arī es esmu tādā pašā stāvoklī kā vairums nācijas. Jums tik liekas, ka es kasu naudu ar lāpstām, nekas tamlīdzīgs nenotiek. 

Un kāpēc tas tā ir? Tāpēc, ka es dzīvoju viena un pelnu viena, man ir jānopelna par diviem, jo otra puse jau nedod neko." Magone norāda, ka viņas apgādībā ir trīs bērni, kas dzīvo zem viņas jumta, un uzturlīdzekļi jāmaksā arī par Robertu. 

Magone teic, ka saņēmusi pārmetumus par to, ka staigājot ar nemazgātiem matiem. "Jā, nemazgāju mēnesi, jo nav šampūna un naudas ir tik, cik ir. Pārējie vecāki par bērniem nerūpējas. Bijušais vīrs uzskata, ka tas nav viņa pienākums un jāmaksā par visu ir tikai man vienai. Bet labi, ko es te sūdzēšos, vienkārši ir žēl, ka bērniem kaut kas tiek noņemts, jo otrs vecāks nesaprot, ka arī tie viņa 100 eiro bērniem daudz dzīvē dotu. Kaut vai skaistākas drēbes, lai man nebūtu tās jāpērk humpalās. Citiem ir "Gucci" un "Versace", bet manam bērnam neesot pat penāļa."

Magone dalījās pārdomās par to, cik pasaule kļuvusi materiāla. "Kur ir cilvēks kā kvalitāte, te, redz, viss mērās "Gucci", "Nike" un tūkstošos." 

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu