"Besī!" Samantas Tīnas dēļ ilgstoši traucēts bijušās ministres mājas miers (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Līga Gredzena/LETA, Artūrs Martinovs, "Apollo.lv" kolāža

Bijusī izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece vietnē "X" pastāstījusi par kādu nepatīkamu epizodi saistībā ar dziedātāju Samantu Tīnu. Kā izrādās, abas esot kaimiņienes, un jau mēnesi Muižniece nespējot mājās pilnvērtīgi atpūsties.

Pirms mēneša Muižniece "X" rakstīja: "Var saprast, ka, esot mūziķim, jādzied, kad ir iedvesma, bet vai tiešām vakars ir īstais laiks, kad daudzdzīvokļu mājā rībināt tā, ka lejasstāvā dzirdami visi dziesmu vārdi? Reiz jau pieklājīgi tika lūgts, skaidrojot, ka bērni iet gulēt. Ko darīt ar cienījamo mākslinieci?"

Viņa izveidoja arī aptauju, piedāvājot vairākus atbilžu variantus - ausu aizbāžņi kaimiņiem, kļūt par apnicīgo kaimiņu, cita versija komentāros. Visvairāk cilvēku nobalsojuši par "kļūt par apnicīgo kaimiņu".

Pagājis mēnesis, un situācija kļuvusi vēl nepatīkamāka. Trešdienas, 15. novembra, vakarā Muižniece rakstīja: "Mēnesis apkārt, un man sāk šķist, ka es vairs nekad nespēšu ar prieku klausīties Samantu Tīnu. Un šovakar es dusmojos, jo bez "mēģinājumu telpas" dziedāšanai daudzdzīvokļu namā, šķiet, mana kaimiņiene atklājusi arī deju studiju. Besī!"

Kā Muižniece vēl cīnījusies ar trokšņaino kaimiņieni, un kāds sods var būt par kaimiņu traucēšanu lasiet TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā "Klik".

Kā zināms, 18. oktobrī dziedātāja Samanta Tīna prezentēja savu otro albumu "Vēstule Tev". Šobrīd vairākas Latvijas pilsētās viņa sniedz koncertus.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu