"Sajutos kā filmā, kur rauj ārā no rokām mantu!" Rotaļu virtuvītes Latvijā izpērk trīs minūšu laikā (5)

Papildināts ar "Lidl" komentāru
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Lidl/Shutterstock/Apollo.lv kolāža

Ceturtdien, 16. novembrī, agri no rīta visā Latvijā valdīja rotaļu virtuvīšu stress un panika, kā to raksturo sociālo tīklu lietotāji. Ar kuponu "Lidl" veikalos bija iespējams iegādāties rotaļu virtuvīti ar 75 procentu atlaidi – tā vismaz bija solīts reklāmā. Kā runā, virtuvītes visā Latvijā tika izpirktas trīs minūšu laikā. Vecākiem, kas no rīta stāvēja rindā pie veikala, ir ko teikt. Ko par to saka pats "Lidl"?

Ir laimīgie!

Vairāk gan ir to, kam nepaveicās.

Kāpēc jārīko kampaņa precei, kas uz vienas rokas pirkstiem saskaitāma? Daudzi ir neizpratnē.

Sevis mazliet žēl un "Lidl" pārdevējus arī...

Dažiem jau viegli ironizēt – bet rūgtums tomēr paliek!

"Lildl Latvija" pārstāvja Ingara Rudzīša komentārs

""Lidl" visā Eiropā ir slavens ar saviem īpašajiem īstermiņa akciju preču piedāvājumiem. Tās parasti ir interesantas, neparastas preces kas īsu brīdi tiek piedāvātas ierobežotā skaitā ar īpaši lielām atlaidēm.

"Lidl Plus" lietotnes "Super piedāvājuma" ietvaros šonedēļ bija trīs vienas dienas piedāvājumi, tai skaitā arī rotaļu virtuve bērniem. Piedāvāto preču vienību skaits bija neliels, kā jau īpašajiem akcijas piedāvājumiem.

Mēs zinām, ka klientu interese par šiem "Super piedāvājumiem" bija augsta un preces tika izpārdotas ļoti ātri, tā apliecinot nerimstošo interesi par "Lidl" veikaliem. Varu jau šodien atklāt, ka arī nākošnedēļas "Super piedāvājumā" būs vairākas interesantas preces nelielā skaitā un ar ļoti lielām atlaidēm."

Tā kā vietnē "X" aktivizējies "Lidl" viltus konts, "Lidl Latvija" pārstāvis uzsver, ka visi uzņēmuma oficiālie konti sociālajos medijos ir verificēti.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu