"Tevi un tev līdzīgos uztveru kā invazīvu sugu Latvijā." Publiskajā vidē kārtīgi saplūcas žurnālists un bijušais žurnālists (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Leiniša/LETA, Iļja Kozins, Apollo.lv kolāža

Asa vārdu pārmaiņa izcēlusies starp žurnālistu Aivi Ceriņu un bijušo žurnālistu, tagad uzņēmēju Iļju Kozinu. Abi sociālajā tīklā "X" apmainījušies laipnībām.

Kādreizējais politiskās partijas "Progresīvie" preses sekretārs Kozins vietnē "X" kritizēja publicisti un dzejnieci Liānu Langu, nosaucot viņu ne tikai par ķertu, bet arī izteicās par Langas ideju par "valodas policijas" ieviešanu.

Ceriņš uz to reaģēja, rakstot: "Nav tā, ka piekrītu visam, ko saka Liāna Langa, bet tevi un tev līdzīgos uztveru kā invazīvu sugu Latvijā ar tieksmi uzkundzēties kā nezālēm. Ja nespēj/negrib pieņemt mūsu sabiedrības tikumus un kultūru, tad droši var doties uz orku zemi u.tml. Ja spēj, mīļi gaidīts un cienīts.

Kozins atbildi parādā nepalika: "Ak jel. Un es tevi uztveru kā kaitinošu idiotu un neprofesionāli. Te ir manas mājas un vienmēr būs. Un tu neko nevari ar to iesākt. Tāpēc vienkārši atpis***!"

Aivis atbildēja arī uz šo komentāru: "Kādu dienu satiksimies, labprāt un ar lielāko prieku nodemonstrēšu tev, orku pabirai, atpiš****."

Kozins vēlāk vēl turpināja par šo tematu, veltot nicinošus vārdus Ceriņam.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu