"Varu pačukstēt - laikam būs dramatisks šovs." Lauris Reiniks intriģē par gaidāmo Supernovu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Vēl tikai līdz 30. novembrim tiks pieņemti pieteikumi Latvijas Televīzijas (LTV) autoru un dziesmu izpildītāju konkursam "Supernova". Lauris Reiniks vietnē "X" ievietojis intriģējošu ziņu par gaidāmo konkursu.

Viņš raksta: "Dziesmu iesniegšana Supernovā 2024 vēl turpinās, bet jau tagad varu pačukstēt, ka laikam būs dramatisks šovs nākamā gada sākumā, jo vismaz divi dalībnieki katrs būs pārliecināts, ka uzvarēs. Un tad var gatavot popkornu. Lielie vārdi arī grib uz Eirovīziju. Neprasiet, kuri."

Skatītājiem 2024. gada sākumā "Supernovā" atkal būs iespēja lemt, kuram mūziķim vai grupai uzticēt godu un atbildīgo uzdevumu pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas maijā notiks Malmē, Zviedrijā.

2024. gada janvārī žūrijas izvēlētos "Supernovas" dalībniekus būs iespēja iepazīt ikvienam konkursa līdzjutējam, savukārt spilgtos televīzijas šovos nākamā gada februārī skatītāji varēs novērtēt priekšnesumus un finālā kopā ar žūriju lemt, kuram dalībniekam piešķirt ceļazīmi uz Eirovīziju.

Jau vēstīts, ka 2023. gadā konkursā "Supernova" uzvarēja un iespēju piedalīties Eirovīzijā Lielbritānijā ieguva grupa "Sudden Lights" ar dziesmu "Aijā". 67. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā uzvarēja Zviedrijas pārstāve Lorēna ar dziesmu "Tattoo", tāpēc 2024. gada konkurss notiks Zviedrijas pilsētā Malmē.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu