Šova fināls jau nākamajā nedēļā. "Lauku sētā" ierodas "pagātnes rēgi"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

"Lauku sētā" straujiem soļiem tuvojas lielais fināls, ko skatītāji varēs vērot jau 24. novembrī. Lai arī dalībnieki domāja, ka šī nedēļa jau būs fināla noskaņās, izrādījās, ka viņiem priekšā tomēr vēl viena darba nedēļa. Šīs nedēļas lielais darbs bija sakopt "Lauku sētas" apkārtni, pabeigt visus līdz šim nepabeigtos darbus un gatavoties lielajam finālam.

Pirmo reizi "Lauku sētas" vēsturē tika veikta izsole – dalībniekiem bija iespēja par savām atslēgām iegūt kādu no iespēju ripām, kas varēja krasi izmainīt situāciju izbalsošanas šķūnī. Dalībnieki steidza piedalīties izsolē, Anita un Matīss atvadījās no daudzām atslēdziņām, kuras, iespējams, varētu atvērt naudas lādi fināla cīņā.

Jānis Rāzna paziņoja dalībniekiem, ka "Lauku sētā" ieradīsies "pagātnes rēgi", par ko dalībnieki bija neizpratnē un sāka mēļot par to, kas varētu būt šie rēgi. Pagātnes rēgi izrādījās mājās aizraidītie šova dalībnieki, kuru rokās nu ir liela vara, jo pēdējā izbalsošanā, tieši pirms pusfināla, visa teikšana nonāk viņu rokās. Tieši viņi noteica, kurš dosies mājās un spēli pametīs tieši pirms iekļūšanas pusfinālā.

Anita izrādījās nedēļas čaklākā, kas daudziem dalībniekiem nepatika.

Izbalsošana bija patiesi spraiga, jo spēlē iesaistījās ne tikai izbalsotie dalībnieki, bet arī vairākas iespēju ripas, kuras iegūtas izsolē.

Dalībnieki lēma, ka tieši pirms pusfināla mājās jādodas šova jaunpienācējai Ingai. Šķīvjus un garantētu iekļūšanu pusfinālā saņem Matīss, Anita, Alise, Kaspars un Jānis.

Skaties realitātes šova "Lauku sēta" finālu jau pēc nedēļas, 24. novembrī plkst. 21 kanālā TV6 un Go3 un noskaidro, kurš no dalībniekiem izcīnīs lielo naudas laimestu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu