Šonedēļ šovu "X Faktors" pametīs vēl divi dalībnieki

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Šo svētdien, 19. novembrī, izskanēs muzikālā šova "X Faktors" piektās sezonas otrais tiešraides raidījums. Otrajā tiešraides raidījumā uz skatuves kāps deviņi palikušie šova dalībnieki, izpildot visu laiku labākās pasaules un Latvijas dziesmas, kas radītas līdz 2000. gadam.

Šova otrās tiešraides muzikālā tēma būs "vecās labās dziesmas", tāpēc skatītāji varēs dzirdēt tādas pasaulē un Latvijā iemīļotas melodijas kā Šenijas Tveinas "Still the one", Sindijas Lauperes dziesmu "True colors", būs arī dziesma no Šēras, Selīnas Dionas un P. Diddy repertuāra. Bet no Latvijas zelta fonda šajā vakarā dzirdēsim tādas dziesmas kā "Dūdieviņš", "Pērkons skrien debesīs", "Pieklauvē" un Imanta Kalniņa "Buramdziesmiņu".

Svētdien pirms dalībnieku sagatavotajiem priekšnesumiem uz šova skatuves redzēsim vairākus viesmāksliniekus. Ar savu muzikālo priekšnesumu skatītājus iepriecinās Chris Noah un grupa "Sudden Lights".

Šova dalībnieki arī šonedēļ nevarēs atslābt, jo svētdienas vakara izskaņā šovu pametīs divi dalībnieki. Mākslinieks, kurš skatītāju vērtējumā iegūs mazāko balsu skaitu, aizies bez iespējas dziedāt glābējdziesmu, bet nākamo divu vietu ieguvēji sacentīsies savā starpā par palikšanu šovā.

Cīņu par šova galveno balvu 10 000 eiro un ekskluzīvu līgumu ar pasaulē vadošo mūzikas ierakstu kompāniju "Universal Music Group" otrajā "X Faktora" tiešraidē turpinās Intara Busuļa komanda – Daniels Širmanis (16), Katrīna Kovaļuka (21) un Jānis Miglāns (20), Marata Ogļezņeva komanda – Krišjānis Brasliņš (21), Patrīcija Spale (20) un Tipa (20), Aijas Auškāpas komanda – grupa "Bekars" un Emilija Bērziņa (21), kā arī Reiņa Sējāna komandu pārstāvēs LUKA (19 gadi).

Skaties šova "X Faktors" otro tiešraides raidījumu un atbalsti savu favorītu jau šo svētdien, 19. novembrī, plkst. 20.30 kanālā TV3.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu