"Mani tas ļoti satriec..." Teilore Svifta sēro par fani, kas nomira īsi pirms koncerta

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Teilore Svifta
Teilore Svifta Foto: publicitātes

Kāda amerikāņu popzvaigznes Teilores Sviftas Teilores Sviftas fane gājusi bojā īsi pirms koncerta "Eras Tour" Riodežaneiro, Brazīlijā. Dziedātāja publicējusi vēstījumu, vēsta raidsabiedrība CNN.

"“Es nespēju noticēt, ka rakstu šos vārdus, bet ar salauztu sirdi es saku, ka šovakar pirms mana šova zaudējām fani. Es pat nevaru jums izteikt, cik ļoti tas mani satriec. Man ir ļoti maz informācijas, izņemot to, ka viņa bija tik neticami skaista un pārāk jauna," vēsta Svifta.

Svifta vēsta, ka sēro un jūt līdzi meitenes ģimenei un draugiem.

Dziedātāja atcēlusi 19. novembrī paredzēto koncertu Brazīlijas pilsētas Riodežaneiro stadionā.

23 gadus vecā fane piektdien sabruka īsi pirms koncerta sākuma un tika aizvesta uz slimnīcu, kur nomira.

Svifta paziņoja par sestdienas koncerta atcelšanu, kad skatītāji jau bija sākuši ierasties stadionā, norādot, ka viņas fanu un personāla veselība un drošība viņai esot svarīgāka par visu.

Piektdien gaisa temperatūra Riodežaneiro pārsniedza 39 grādus, bet sestdien termometra stabiņš pakāpās virs 42 grādiem pēc Celsija. Karstumu vēl grūtāk panesamu padara augstais gaisa mitrums.

Atbilstoši koncerta noteikumiem apmeklētājiem aizliegts ienest pudeles ar ūdeni, taču tagad Riodežaneiro pašvaldība sola nodrošināt bezmaksas dzeramo ūdeni masu pasākumos.

Nākamais Sviftas koncerts Riodežaneiro, kas paredzēts pirmdien, pagaidām nav atcelts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu