Bukartam divas rezultatīvas piespēles zaudētā Čehijas ekstralīgas spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja uzbrucējs Roberts Bukarts
Latvijas hokeja uzbrucējs Roberts Bukarts Foto: Johannes Traub/HC Vítkovice Ridera

Latvijas uzbrucējs Roberts Bukarts svētdien atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm Čehijas hokeja ekstralīgas spēlē, viņa pārstāvētajai Vītkovices "Ridera" piedzīvojot zaudējumu.

"Ridera" viesos ar 2:3 (0:2, 1:0, 1:0, 0:1) papildlaikā atzina "Olomouc" pārākumu.

Divas minūtes pirms otrā perioda beigām pēc Bukarta uzmetiena pa vārtiem ripas lidojuma virzienu mainīja Jakubs Kotala, kurš vairākumā panāca 1:2. Savukārt divas minūtes un sešas sekundes pirms pamatlaika beigām, Bukartam cīnoties vārtu priekšā, rezultātu izlīdzināja Peters Krīgers.

Bukarts šajā cīņā uz ledus bija 15 minūtes un astoņas sekundes, divreiz meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1. Šosezon Bukarts 17 spēlēs guvis četrus vārtus un atdevis trīs rezultatīvas piespēles.

Uzvaru svētdien svinēja aizsargs Ralfs Freibergs un Hradeckrālovas "Mountfield", kas viesos ar 4:3 (0:0, 4:1, 0:2) pārspēja Karlovi Vari "Energia", kā arī aizsargu Jāņa Jaka un Kristapa Zīles pārstāvētā Litvīnovas "Verva", kas izbraukumā ar rezultātu 3:2 (1:0, 1:1, 0:1, 1:0) papildlaikā uzveica Tršinecas "Ocelārži". Turpretī zaudējumus cieta uzbrucēja Eduarda Tralmaka pārstāvētā Kladno "Rytīrži", kas mājās ar 2:4 (0:2, 2:0, 0:2) piekāpās Plzeņas "Škoda".

Litvīnovas komanda ar 39 punktiem 20 spēlēs ir trešajā vietā, Hradeckrālovas vienība ar 31 punktu 20 spēlēs ir septītā, bet Vītkovices un Kladno klubi iekrājuši pa 17 punktiem 18 mačos, kas dod 12. un 13.pozīciju starp 14 komandām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu