Mūziķis Gunārs Kalniņš pēc ilgāka pārtraukuma iedziedājis dziesmu latviešu valodā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Gunārs Kalniņš/Facebook

Mūzikas projekta "ARTIFEXLV" ietvaros tapis jauns singls "Stāsti". Tā mūzikas autors ir Juris Ludženieks, vārdu autors – Rihards Bērziņš, bet singlu iedziedājis Gunārs Kalniņš.

Dziesma stāsta par satikšanos un mīlestību, par nebaidīšanos uzticēties otram.

Par dziesmas tapšanu stāsta Juris Ludženieks: "Liels paldies Kristapam Krievkalnam, kurš, klausoties dziesmu, iedomājās, ka to varētu piedāvāt iedziedāt Gunāram Kalniņam. Protams, paldies arī Gunāram, ka viņš piekrita. Vasaras vidū viņi abi vienojās par laiku, kad varētu ierakstīt vokālu, un to arī izdarīja. Man atlika vien ķerties klāt pie dziesmas pabeigšanas."

Savukārt Gunārs Kalniņš smejoties atzīst: "Biju pārsteigts, kad Kristaps mani uzrunāja. Sākumā nedaudz baidījos, vai, iedziedot dziesmu, neparādīsies kāds jocīgs akcents, jo latviski dziesmu sen nebiju iedziedājis. Tomēr Kristaps bija ļoti neatlaidīgs un pārliecināja mani, ka viss būs kārtībā." 

Jāpiebilst, ka kopš 2009. gada mūziķis dzīvo Spānijā, Barselonā.

Foto: Publicitātes foto

Singla "Stāsti" producents ir Juris Ludženieks, un tas ierakstīts "JL ierakstu studijā".

Līdz šim mūzikas projekts "ARTIFEXLV" izdevis dziesmas kopā ar Jāni Stībeli ("Lūdzu, neaizej"), Elzu Rozentāli ("Sniegavīra noslēpums"), Normundu Rutuli ("Visu gaišu"), Intaru Busuli ("Atpakaļ"), Karīnu Tropu un Ati Zviedri ("Vēlos dzīvot") un ANNEMARIA ("Sapņoju par tevi").

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu