Īrijā bezpajumtnieks no Latvijas ielaužas ēkā un pārbiedē sievieti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Christoffer Chrintz/Shutterstock

Īrijas tiesa piespriedusi naudas sodu Latvijas pilsonim, kurš vasarā centās ielauzties sievietes dzīvoklī, ziņo Īrijas mediji.

Tika aizvadīta tiesas sēde par vīrieša iebrukumu ēkā. Incidents noticis šā gada 30. jūnijā.

Sieviete tobrīd atradās viena savā dzīvoklī. Viņa stāsta, ka piedzīvoja "drausmīgu šoku", kad ēkas gaitenī iekļuvis bezpajumtnieks un pieklauvējis pie viņas durvīm.

Tiesā izskanēja, ka Vladimirs mēģināja paslēpties no lietus un "negribēja viņai nodarīt neko ļaunu". Vīrietis vēlāk turpat aizmidzis.

Tiesa Latvijas pilsonim piemēroja 200 eiro naudas sodu, norādot, ka viņa uzvedība ir "pilnīgi nepieņemama". Tiesa arī paziņoja, ka Vladimiram ir jāsaņem palīdzība alkohola problēmas risināšanai.

Vladimirs no Latvijas, kuram nav zināma pastāvīgā dzīvesvieta Īrijā, atzina savu vainu par ielaušanos ēkā.

Dublinas apgabaltiesā tika uzklausīts, ka Latvijas valstspiederīgais iegājis ēkā un, nonācis gaitenī, sācis klauvēt pie durvīm. Aiz durvīm atradās viena sieviete, kura viņu nepazina. Viņa nobijās un piezvanīja Īrijas likumsargiem.

Policisti atrada Vladimiru turpat guļam uz grīdas un viņu arestēja.

Īrijas mediji vēstī, ka Latvijas pilsonis iepriekš deviņas reizes sodīts, tostarp par sabiedriskās kārtības pārkāpumiem. Apsūdzētais tonakt atradās stiprā alkohola reibumā.

Viņš centās paslēpties no lietus un tagad saprot, ka viņa rīcība "varēja radīt lielu izbīli" sievietei, un atvainojās, tiesā teica Vladimira advokāts.

Vasiljevs Īrijā ieradās bez ģimenes un lielā mērā bijis "pats savas laimes kalējs". Incidenta laikā viņš bijis bez darba, stipri iedzēris, un viņš vēlāk nonācis bezpajumtnieku patversmē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu