VIDEO Vīrietis Pļavniekos pēc strīda ar dzīvesbiedri sāk dzīvi automašīnā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pļavnieki. Ilustratīvs attēls.
Pļavnieki. Ilustratīvs attēls. Foto: LETA/ Zane Bitere

Pirms pāris dienām Pļavnieku iedzīvotājs Juris pamatīgi sastrīdējās ar savu draudzeni Lieni un rezultātā tika izmests no mājām. Cerībā, ka mīļotā sieviete pārdomās, Juris nolēmis dzīvot automašīnā zem dzīvokļa logiem, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

Juris automašīnā guļ jau trešo nakti. Savas bēdas viņš nolēmis remdēt ar alkoholu. Liene stāsta, ka Juris "Volvo" automašīnā sēdēja un dzēra vismaz trīs dienas. 

“Mēs arī esam jaunieši… Reāli ir smieklīgi, kas tagad notiek. Jā, es viņu izdzinu,” saka sieviete.

Ap pusdienlaiku Juris iedarbināja automašīnu un apbraukāja pagalmu. Procesā viņš aizskāra kaimiņienes "Toyota" automašīnu, uz tās atstājot pāris švīkas. Kaimiņi ievēroja negadījumu un uzreiz izsauca policiju. Juris gan teica, ka nav braucis dzērumā, alkoholu esot lietojis tikai pēc negadījuma. 

Vīrietis labprāt sadarbojās ar policistiem, piekrītot veikt alkohola koncentrācijas pārbaudi. Liene gan neuzdrošinājās doties pie Jura un jautāt, kāpēc iesaistījušies likumsargi. 

Policijai pierādīt, ka Juris braucis dzērumā, būs grūti, taču bez soda viņš neizspruks. Daudznozaru specializētās prokuratūras prokurors Māris Garjānis norāda, ka smagākais naudas sods par alkohola lietošanu pēc negadījuma var sasniegt divus tūkstošus eiro. 

Pret Juri pagaidām sākti divi administratīvā pārkāpuma procesi – viens par automašīnas bojāšanu un aizbraukšanu no notikuma vietas, bet otrs par alkohola lietošanu pēc ceļu satiksmes negadījuma. 

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu