Nākamgad Rīgā atklās lidsabiedrības "Norwegian" bāzi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Valokuva24/Shutterstock

Norvēģijas lidsabiedrība "Norwegian" bāzē Rīgā nākamgad izvietos divas lidmašīnas, aģentūrai LETA pastāstīja aviokompānijas pārstāvji.

"Norwegian" bāze Rīgā tiks atklāta 2024.gada 31.martā.

Vienlaikus kompānijā informēja, ka nākamā gada vasarā "Norwegian" no Rīgas piedāvās sešus tiešos maršrutos, no kuriem četri būs uz Skandināviju - Oslo, Tronheimu, Kopenhāgenu un Stokholmu, bet divi maršruti no Rīgas būs jauni - uz Tivatu Melnkalnē un Korfu Grieķijā.

"Mēs saskatām potenciālu turpmākai izaugsmei šajā tirgū, un nākotnē plānojam atvērt maršrutus uz vairākiem jauniem aizraujošiem galamērķiem," norāda lidsabiedrības pārstāvji.

Tāpat aviokompānijā atzīmēja, ka iepriekšējos gados "Norwegian" ir bijusi produktīva sadarbība ar lidostu "Rīga", kas turpinās ar pašreizējām diskusijām, lai sagatavotos bāzes atvēršanai.

Jau vēstīts, ka aviokompānija "Norwegian" strādā lidostā "Rīga" kopš 2005.gada nogales.

Pērn lidostā "Rīga" tika apkalpots kopumā 5,381 miljons pasažieru, kas ir 2,3 reizes vairāk nekā gadu iepriekš, kad tika apkalpoti 2,353 miljoni pasažieru, taču par 31% mazāk nekā 2019.gadā, kad lidostā tika apkalpoti 7,798 miljoni pasažieru.

Starptautiskā lidosta "Rīga" ir lielākais aviosatiksmes mezgls Baltijas valstīs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu