Pašmāju populārais daudzsēriju seriāls "Nelūgtie viesi" novērtēts prestižā starptautiskā konkursā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Valentīna Abrazeja

Latviešu producente un rakstniece Lelde Kovaļova dalās priekā, paziņojot lielus jaunumus - izslavētā pašmāju detektīvžanra daudzsēriju filma "Nelūgtie viesi" iekļuvusi prestiža starptautiskā konkursa "NEM Awards" finālā. 

"Prieks un sajūsma, uzzinot, ka esam iekļuvuši finālā starp 10 labākajiem CEE seriālu talantiem ar Latvijas oriģinālseriālu "Nelūgtie viesi" un turpināsim cīņu konkursā par "Best drama TV series in the CEE"," soctīklos dalījās Kovaļova.

Sarunā ar "Apollo.lv" Lelde teic: "Iekļūšana finālā starp 10 CEE žūrijas izvēlētajiem seriāliem (New Europe Market "NEM Awards 2023), manuprāt, ir būtisks panākums Latvijas oriģinālseriālam, kas nav veidots kā kopprodukts ar kādu citu valsti, bet ir mūsu pašu ražojums, sadarbībā ar uzņēmumu TET. Starp citiem projektiem ir audiovizuāli projekti ar daudz lielākiem ražošanas vērieniem, bet acīmredzot žūrija ir novērtējusi mūsu stāstu un ieguldīto enerģiju. 

Žūrijā bija starptautiski producenti un dažādas Eiropas vadošās producentu studijas. Konkurss ir pietiekoši prestižs, un, manuprāt, tas ir liels sasniegums Latvijas, īpaši oriģinālsatura seriāliem."

Decembrī apbalvos trīs labākos. "Liels prieks, ka "Nelūgtie viesi" var cīnīties par šādu balvu. Lielākais ieguldījums šajā panākumā, protams, ir mūsu režisoram un scenārija autoram Vladam Kovaļovam, kā arī jāsaka milzīgs paldies "TET" par to, ka ļauj mums īstenot stāstus, kuri aizrauj skatītāju. Mums ir izveidojusies ļoti uzticama un liela skatītāju auditorija, ko ļoti novērtējam. Parādīties tik nozīmīgos starptautiskos konkursos negadās bieži, tāpēc esam ļoti priecīgi.

Šāda atzinība motivē neapstāties un turpināt ražot pašmāju kino, turklāt "NEM Awards" žūrijā bija starptautiska līmeņa profesionāļi!"

Jau vēstīts, ka "Nelūgtie viesi" pirmizrādi piedzīvoja šī gada janvāra sākumā. 

Jau pavisam drīz gaidāma daudzsērsiju filmas "Nelūgtie viesi" otrā sezona. 

Otrā sezona ir jauna izmeklēšanas lieta, kura būs liels izaicinājums izmeklētājiem Ričardam Eversonam (Andris Daugaviņš) un Oskaram Tirsam (Niklāvs Kurpnieks), jo kādā kredītkompānijas ballītē tiek atrasts ietekmīga uzņēmēja 21 gadu vecās meitas līķis. Šī lieta būs ar daudziem negaidītiem pavērsieniem gan skatītājiem, gan arī izmeklētājiem.

Arī TVNET GRUPAI bija iespēja paviesoties  vienā no svarīgākajām filmēšanas dienām. Ekskluzīvu "skatu no malas" lasiet "TVNET+".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu