VIDEO "Cilvēki un suņi baidās." Daudzstāvu nama pagalmā Rīgā iemitinājušās žurkas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Wirestock Creators/Shutterstock

Kādu daudzdzīvokļu namu pagalmu Rīgā pārņēmušas žurkas. Daudzi iedzīvotāji ir nobažījušies un pat baidās pagalmā atstāt savu automašīnu, vēsta TV3 raidījums "Bez tabu". 

Video: Raidījuma "Bez tabu" sižets

Mājas pārvaldnieks atbilstoši Rīgas domes lēmumam aizvēris atkritumu stāvvadus, tāpēc iedzīvotājus nelūgtie viesi nepārsteidz. Šobrīd atkritumu konteineri atrodas tieši pie nama, kur patīk uzturēties arī grauzējiem. Ap visu māju ir izraktas grauzēju alas. 

"Mums pagalmā ir liela problēma. Mums ir ļoti daudz žurku, kas skraida naktīs un vakaros. Cilvēki un suņi baidās," stāsta mājas iemītnieks Sergejs. "Neviens neko nedara. Nama pārvaldnieks neko nedara. Pa pagalmu mētājas beigtas žurkas."

Veselības inspekcijas speciālisti septembra nogalē apsekojuši konkrēto adresi un secinājuši, ka deratizācijas pasākumi tiekot veikti, taču ne pietiekami.

Mājas apsaimniekotājs ir pārliecināts, ka labākais risinājums, kā atbrīvoties no grauzējiem, ir uzstādīt slēgta tipa atkritumu novietnes, taču iedzīvotājiem visiem kopā par to ir jāvienojas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu