FOTO Noskaidrots uzvarētājs. "Lauku sētas" pārsteidzošais fināls

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Piektdienas vakarā, 24. novembrī, noslēdzās šovs "Lauku sēta", kur spraigā un sīvā cīņā par šova desmitās sezonas uzvarētāja titulu cīnījās pieci šovā palikušie dalībnieki.

Šova "Lauku sēta" finālā startēja divas dāmas – dalībniece Anita un Alise Emīlija, kā arī trīs kungi – ventspilnieks Matīss, jelgavnieks Kaspars un aizputnieks Jānis, kurš, kā izrādījās, ir Alises Emīlijas radinieks.

Arī pēdējā nedēļā "Lauku sētā" turpinājās negaidīti pārsteigumi – ciemos pie dalībniekiem, turklāt ar piņķerīgiem fināla uzdevumiem, ieradās iepriekšējo sezonu saimnieces un saimnieki. Viņi finālistiem sagatavoja āķīgus uzdevumus, kuros bija jāpielieto gan veiklība un izveicība, gan ass prāts, kā arī zināšanas par "Lauku sētu".

Pirmā no cīņas izkrita Alise, kurai nepaveicās ar darba instrumenta atrašanu dubļos. Bet no spēles, kas saistīta ar zināšanām par "Lauku sētas" aizvadīto sezonu saimniekiem, izstājās Anita.

Tālāko cīņu pusfinālā turpināja Jānis, Šarmantais un Matīss. Jāni cīņas laikā piemeklēja veselības problēmas, bet viņš nenogurdināms turpināja cīnīties par čempiona titulu. Klasiskajā "Lauku sētas" uzdevumā – ugunskura aizdedzināšanā vislabāk veicās Šarmantajam, kurš kopā ar Matīsu nonāca finālā.

Spraigie pārbaudījumi noslēdzās ar uzdevumu, kas jau kļuvis par šova fināla tradīciju – atrast īsto atslēgu, ar kuru iespējams atvērt dārgumu lādi, un šajā uzdevumā veiksme bija Kaspara pusē.

Un tā par "Lauku sētas" desmitās jubilejas sezonas uzvarētāju un galvenās balvas – 9500 eiro – ieguvēju kļuva Kaspars Gendvils jeb Šarmantais.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu