Jākobsone gūst piecus punktus zaudētā Turcijas čempionāta spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas sieviešu basketbola izlases spēlētāja Ilze Jākobsone (nr. 16, rozā formas tērpā) tradicionālās "Rozā lentītes" labdarības basketbola spēlē starp Latvijas un Slovākijas sieviešu basketbola izlasēm "Arēnā Rīga".
Latvijas sieviešu basketbola izlases spēlētāja Ilze Jākobsone (nr. 16, rozā formas tērpā) tradicionālās "Rozā lentītes" labdarības basketbola spēlē starp Latvijas un Slovākijas sieviešu basketbola izlasēm "Arēnā Rīga". Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas basketboliste Ilze Jākobsone 26. novembrī guva piecus punktus Turcijas čempionāta spēlē, neglābjot Stambulas "Emlak Konut" komandu no zaudējuma.

"Emlak Konut" savā laukumā ar rezultātu 63:88 (25:26, 20:17, 9:18, 9:27) atzina "Ormanspor" pārākumu.

Jākobsone laukumā pavadītajās 24 minūtēs un četrās sekundēs grozā raidīja vienu no četriem tālmetieniem un abus divus soda metienus, bet netrāpīja vienīgo divpunktu metienu. Viņas kontā bija arī četras rezultatīvas piespēles, viena kļūda, negatīvs +/- rādītājs (-18) un četri efektivitātes koeficienta punkti.

"Emlak Konut" komandai 13 punktus guva Sidnija Vīse, bet uzvarētājām rezultatīvākā ar 23 punktiem bija Gekšena Fitika.

Kitijas Laksas pārstāvētā Stambulas "Fenerbahce" ar 12 panākumiem tikpat mačos ir Turcijas čempionāta līdere, bet "Emlak Konut" ar bilanci 7-4 ieņem ceturto vietu.

Pagājušajā sezonā par Turcijas čempioni kļuva Stambulas "Fenerbahce".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu