Gromovs tiek pie trīs punktiem zaudētā Grieķijas čempionāta spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Iļja Gromovs
Iļja Gromovs Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolist Iļja Gromovs 26. novembrī Grieķijas čempionāta spēlē guva trīs punktus, kamēr viņa pārstāvētā "Lavrio" piedzīvoja zaudējumu.

"Lavrio" izbraukumā ar rezultātu 68:84 (14:21, 15:25, 23:16, 16:22) piekāpās Kardicas ASK vienībai.

Gromovs laukumā bija 11 minūtes un 23 sekundes, kuru laikā grozā meta vienu no četriem divu punktu metieniem un vienu no diviem soda metieniem. Viņš arī izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, pieļāva vienu kļūdu, nopelnīja četras piezīmes, izprovocēja vienu pretinieku sodu, sakrāja +/- rādītāju -2 un efektivitātes koeficientu viens.

Viesus no zaudējuma neglāba Deivids de Džūljess, kurš izcēlās ar 16 punktiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm, kamēr uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 17 gūtajiem punktiem bija Džordans Siberts.

Artūra Kuruca pārstāvētā Patras "Promitheas" ar sešām uzvarām astoņos mačos ieņem otro vietu turnīra tabulā, Saloniku "Aris" komanda, kuras rindās spēlē Roberts Blumbergs, ar bilanci 4-4 ir piektā, bet "Lavrio" ar trim panākumiem astoņās spēlēs ir astotajā vietā 12 komandu konkurencē.

Pagājušajā sezonā par Grieķijas čempioni kļuva Pirejas "Olympiakos", kas finālsērijā ar 3-1 pārspēja Atēnu "Panathinaikos".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu