Gražulis gūst sešus punktus zaudējumā pret Strautiņa komandu Itālijas A sērijas mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis
Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis Foto: www.aquilabasket.it

Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis 26. novembrī Itālijas A sērijas spēlē guva sešus punktus, taču viņa pārstāvētā Trento "Aquila" papildlaikā piekāpās Artūram Strautiņam un Tortonas "Derthona".

Trento vienība izbraukumā ar rezultātu 80:83 (19:24, 19:19, 18:22, 15:6, 9:12) zaudēja "Derthona".

Gražulis laukumā bija 27 minūtes, kuru laikā grozā meta trīs no pieciem divu punktu metieniem, bet trīs reizes bija neprecīzs no tālmetienu līnijas. Viņš arī atzīmējās statistikā ar četrām atlēkušajām bumbām, diviem bloķētiem metieniem, divām pārtvertām piespēlēm, vienu kļūdu, rezultatīvu piespēli, vienu piezīmi un sakrāja +/- rādītāju -14 un efektivitātes koeficientu pieci.

Viesu rindās rezultatīvākais ar 24 punktiem bija Kamārs Boldvins, kamēr mājinieku panākumu sekmēja Kails Vīmss un Kriss Dovs, kuri izcēlās ar attiecīgi 18 un 17 gūtajiem punktiem.

Strautiņš bija Tortonas komandas pietiekumā spēlei, taču palika uz rezervistu soliņa.

Vēl svētdien Lukas Banki vadītā Boloņas "Virtus" viesos ar 75:83 (13:24, 26:16, 18:30, 18:13) piekāpās Brindisi "Happy Casa".

"Virtus" komanda ir uzvarējusi septiņās no deviņām spēlēm, ieņemot pirmo vietu, "Aquila" ar sešiem panākumiem ir piektā, "Derthona" ar piecām uzvarām ir septītā, bet Jāņa Strēlnieka pārstāvētā "Scafati" ar bilanci 4-5 ieņem desmito vietu 16 komandu konkurencē.

Pagājušajā sezonā par Itālijas čempioni kļuva Milānas "EA7 Emporio Armani Olimpia", kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja Boloņas "Virtus".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu