Toms Grēviņš uz sešarpus diennaktīm tiks ieslēgts "Dod pieci!" īpaši izveidotajā stikla studijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Romāns Žukovs

Šogad pirmo reizi sabiedrisko mediju labdarības maratona "Dod pieci!" vēsturē īpaši izveidotajā stikla studijā uz sešarpus diennaktīm tiks ieslēgts tikai viens dīdžejs – "Dod pieci aizsācējs Latvijā Toms Grēviņš.

Iepriekšējos divus gadus Toms labdarības maratona laikā atradās ārpus stikla studijas, papildu ziedojumus vācot ar 42 km maratona distanču skriešanu septiņas dienas pēc kārtas.

Labdarības maratona desmitgadē Toms atgriežas pie DJ pults un aicina ziedotājus pārņemt skriešanas stafeti, turpat līdzās stikla studijai, veicot pasaulē garāko labdarības stafeti teju 158 stundu garumā.

Jau vēstīts, ka sabiedrisko mediju labdarības maratons "Dod pieci!" jau desmito gadu notiks īsi pirms Ziemassvētkiem, no 15. līdz 21. decembrim, sešarpus diennaktis jeb 158 stundas raidot no īpašas stikla studijas pilsētvidē, Doma laukumā, Rīgā.

Šogad labdarības maratona rīkotāji aicina apmainīt 5 eiro ziedojumu pret savu mīļāko dziesmu Latvijas Radio 5 ēterā, lai palīdzētu riskam pakļautiem jauniešiem. Nereti šie jaunieši tiek saukti par "riska jauniešiem", tomēr labdarības maratona mērķis ir aicināt sabiedrību apzināties, ka jaunieši paši par sevi nav risks, bet pieaugušo neizdarība, bezatbildība un vienaldzība viņus ir pakļāvušas riskiem, kurus sabiedrībai ir uzdevums mazināt, ļaujot šiem jauniešiem spert soļus tuvāk drošākai nākotnei.

Maratona laikā saziedotie līdzekļi caur labdarības organizāciju Ziedot.lv nonāks pie bezpeļņas organizācijām, tai skaitā Latvijas Samariešu apvienības, Resiliences centra, Pusaudžu Resursu Centra un citām, kas sniedz profesionālu palīdzību bērniem un jauniešiem, kuri palikuši bez pienācīgas ģimenes un sabiedrības aprūpes, cietuši no vardarbības un citiem noziegumiem, saskaras ar uzvedības problēmām. Saziedotie līdzekļi sniegs viņiem nepieciešamo atbalstu, sākot no speciālistu konsultācijām, pirmās nepieciešamības lietu iegādes un beidzot ar uzticamības personas jeb mentora pakalpojumiem

Kā ik gadu, arī šogad labdarības maratonā saziedotie līdzekļi 100% apmērā tiks veltīti ziedojuma mērķim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu