Jānis Miglāns beidzot komentē pazušanu no šova "X Faktors" (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jānis Miglāns
Jānis Miglāns Foto: publicitātes

Šova "X Faktors" dalībnieks, Intara Busuļa komandas pārstāvis Jānis Miglāns, kuram neilgi pirms trešās tiešraides nācās izstāties no projekta veselības apstākļu dēļ, vietnē "Tik Tok" publicējis video, kur skaidro notikušo. 

Miglāns dalījies ar diviem video, kur izklāsta notikušo situāciju.

"Es apslimu. Tās dienas, kad man bija jābūt mēģinājumos, es nebiju. Sanāca tā, ka es biju reāli slims. Es vēl tagad ateju, tagad gan es esmu labākā stāvoklī nekā pirms tam," slimības faktu apstiprina Miglāns.

Viņš turpina: "Bija tā, ka es nevarēju tikt uz tiem mēģinājumiem. Tādēļ, ka es netiku, tad es nevarēju turpināt [dalību] tiešraidēs. Diezgan bēdīgi, diezgan skumji, bet cerams, ka jūs to saprotat. Šīs bija gadījums, kuru neviens negaidīja. Tā vienkārši notika."

Miglāns norāda, ka ar šova producentiem esot izrunājis un neviens netur ļaunu prātu.

"Es esmu ļoti priecīgs par "X Faktora" komandas palīdzību visā šajā ceļā. Tas, kā viņi man ir palīdzējuši, mani cilvēki pat nezinātu! Es esmu diezgan pateicīgs par palīdzību. Cerams, ka arī viņi netur ļaunu prātu par to, kas ir noticis. Cerams, ka viņi arī saprot. Viss, ko es varu pateikt, - sanāca kā sanāca!"

Miglāns sola, ka turpinās radīt savu mūziku, un dalību šovā uztver kā vērtīgu pieredzi.

"Es sapratu pa šīm dienām, ka mums bija daudz nesaprašanos ar "X Faktora" komandu. Par to, ka viss tik ļoti ātri notika, tas nebija paredzēts. Baigi sūdīgā laikā viss notika, bet, kā notika, tā notika. Es esmu ļoti priecīgs par visu palīdzību, ko "X Faktora" komanda man iedeva," saka Miglāns, konkrētus nesaskaņu iemeslus gan neatklājot. 

"Cerams, ka cilvēki saprot, ka neviens neko ļaunu nav darījis abās pusēs," uzsver viņš.

"Bija nesaprašanās, bet tagad viss ir saprotams. Viss ir izrunāts, viss ir saprasts. Cerams, ka jūs saprotat, ka viss iet tālāk," nobeigumā saka Miglāns.

Ļaudis komentāros gan izteikušies skeptiski par dzirdēto, norādot, ka Miglāns šķietami nerunājot no sirds. 

Atgādinām, ka Miglāns šovu pameta neilgi pirms trešās tiešraides. Arī producenti komentējuši notikušo, taču atklāj vēl kādu faktu, kuru Miglāns savos video nepiemin.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu