FOTO "Lauku sētas" zvaigznes ar jautru ballīti nosvin 10. sezonas noslēgumu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Piektdien, 24. novembrī, noslēdzās šovs “Lauku sēta”. Pirms lielā notikuma šova zvaigznes, veidotāji un kaislīgākie fani pulcējās uz šova 10. sezonas salidojumu, lai kopīgi noskatītos šova pēdējo epizodi un noskaidrotu uzvarētāju.

Šova jubilejas sezonas salidojumā gan desmitās sezonas, gan iepriekšējo sezonu varoņi ļāvās sirsnīgām sarunām, atkalredzēšanās priekam un pirmie uzzināja, kurš kļūs par šova “Lauku sētas” jauno čempionu.

Uzrunājot sanākušos, šova producente Indra Miziša atklāj, kā radusies ideja par šovu:

“Viss sākās no baltas lapas, kad pienāca Andis [šova producents un režisors] un teica, ka vajadzētu uztaisīt šovu par laukiem, un es teicu – jā, un balvā varētu būt traktors. Tā tas sākās, un pirmajās sezonās tā tas arī bija.”

“Paldies visiem dalībniekiem, kas katru reizi metas iekšā šajā avantūrā un izdaiļo “Lauku sētu” ar pliko skrējienu, ar brašku, ar visiem iespējamiem krāšņumiem, lai skatītāji var baudīt košas emocijas,” viņa turpina, uzrunājot dalībniekus.

Jau ziņots, ka par šova “Lauku sēta” desmitās sezonas uzvarētāju kļuva jelgavnieks Kaspars Gendvils jeb Šarmantais, kurš ieguva čempiona titulu un galveno balvu – 9500 eiro, bet otrajā vietā palika ventspilnieks Matīss Gredzens.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu