Amerikā dzīvojošais latviešu parkūrists Pāvels Petkuns beidzot apciemo Latviju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Daugavpilietis parkūrists Pāvels Petkuns, kurš jau daudzus gadus dzīvo Amerikā, apciemojis dzimteni, liecina viņa soctīklu aktivitātes.

Pāvels Latvijā, šķiet, ieradies bez sievas un meitas. Kā zināms, Petkuns apprecējis vienu no pasaulē populārākajām pornozvaigznēm Railiju Rīdu, un abi ir vecāki meitai Emmai.

Pāvels publiskojis vairākus video no dzimtenes, parādot, kā veic dažādus trikus Daugavpils bērnu laukumā un sporta zālē. Petkuns saviem sekotājiem parādīja arī to, kā pavada laiku kopā ar mammu, apmeklējot baseinu un baudot mammas gatavoto boršču.

Jau vēstīts, ka nesen Pāvela sieva Railija viesojās podkāstā "JUST TRISH PODCAST", kam vietnē "YouTube" ir 400 tūkstoši abonentu. Viņa tur runāja par saistību ar Latviju, minot, ka mācās Latvijas vēsturi, jo viņas meita ir latviete.

Pāvels Petkuns jeb Paša ir dzimis 1992. gadā. Paša ir populārs parkūrists, kas savu karjeru sportā sācis 2009. gadā. Sportistu atbalsta "Red Bull", un viņš ir aktīvs sociālo tīklu lietotājs, piemēram, "Instagram" viņam seko vairāk nekā 1,4 miljoni fanu. Tāpat karstgalvis aktīvi dalās ar savām sporta veiksmēm un piedalās trakos sociālo tīklu izaicinājumos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu