Agata Muceniece ar bērniem bauda sniegoto Rīgu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijā dzīvojošā latviešu aktrise Agata Muceniece ieradusies Latvijā, liecina viņas publiskotie kadri sociālajos tīklos. 

"Pastaiga Rīgā. Fotokartiņas piemiņai. Novembris 2023," pie kadriem raksta Muceniece, kura Latvijā ieradusies ar saviem bērniem.

Aktrise šeit viesojas tāpēc, lai nokārtotu viņas dēlam pasi. "Ziniet, es plānoju uz turieni doties novembra beigās. Es braukšu ar automašīnu, jo tagad nav citas iespējas tur nokļūt. Tas ir briesmīgi. Iepriekš jūs iekāpāt lidmašīnā un nonācāt galamērķī stundas laikā. Bet tagad desmit stundas jābrauc ar mašīnu. Un nav skaidrs, kas būs uz robežas. Sanāk, ka izkāpšu no mašīnas uz robežas, pārkāpšu robežu kājām un tad es iekāpšu citā mašīnā un braukšu mājās. Man tikai jāsaņem Timofejam pase," sacīja Muceniece. 

Atgādinām, ka pēc pilna mēroga Krievijas kara sākuma Ukrainā daudzi mākslinieki iestājās pret Krievijas agresiju, pametot savu dzimteni, tostarp Zemfira, Maksims Galkins un Alla Pugačova, Andrejs Makarevičs, Artūrs Smoļaņinovs, Boriss Grebenščikovs, grupa "Casta", Danila Poperečnijs, Oxxxymiron, Noize MC, Monetochka u.c. Agata Muceniece, kurai ir Latvijas pase, palika dzīvot Krievijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu