Diāna Kubasova atbild, vai pēc šova ir kopā ar izvēlēto sirdsāķīti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes.

Šova "Randiņš ar Kubasovu" fināla sērijā influencere Diāna Kubasova veica savu izvēli. Viņa klausīja sirdsbalsij un izvēlējās Oskaru. Nu Kubasova atklājusi, kas noticis pēc šova filmēšanas.

"Tā patiesībā noslēdzās šovs. Turpinājuma nebūs. Turpināšu meklēt savu īsto un vienīgo. Ļoti ilgi kavējos ar šo postu. Zinu, ka gaidījāt.

Varētu saukt dažādas atrunas - atkopšanās no salauztām kājām, pārvākšanās, darba un mācību apjoms. Bet patiesībā - atzīt neveiksmi ir grūti. Ļoti negribējās atgriezties un domāt par to visu, analizēt - kas un kāpēc. Ko varēju darīt savādāk," vietnē "Instagram" raksta Kubasova.

Viņa turpina, ka filmēšana notika īsu periodu. "Lai tie bija ļoti īpaši apstākļi, kad mēs pavadījām tik daudz laika kopā, sajūta bija kā "augstspiediena katlā", kur zem spiediena emocijas un jūtas veidojas ātrāk.

Oskars šovā ieradās pašās beigās, un tā kā Oskaru pazinu tikai pāris dienas, man bija interese un azarts iepazīt viņu vairāk. Iespējams tas nospēlēja lomu tajā, kāpēc izvēlējos viņu. Jā, bija arī ķīmija."

Kubasovai šķita, ka ir daudz kas kopīgs. "Bet droši vien kā jau vīrieši māk - pateikt pareizās lietas pareizajā laikā. Diemžēl maz kas no tā izrādījās patiesība.

Daudzi noteikti jautās karstas detaļas - kāpēc un kā izšķīrāmies. Bet attiecības skaidrot publiski negribu. Mamma man mācījusi - ja nav nekas labs ko par cilvēku teikt, nesaki vispār.

Tāpēc tā arī darīšu un teikšu - nesaskanēja pasaules uzskati un tomēr nesanāca.

Ar Oskaru nolēmām ceļojumā doties pēc šova fināla, lai pagarinātu vasaru, kā arī nosvinētu šova noslēgumu. Diemžēl mūsu attiecības tik ilgi neizdzīvoja un pat draudzīgas cilvēciskas attiecības nesaglabājās, tāpēc ceļojumā doties nebija vairs variants," raksta sieviete.

Viņa atbild arī uz jautājumu – vai izdarītā izvēle bija kļūda? "Pavisam noteikti nē. It kā skatoties atpakaļ zinu, ka izvēloties citu puisi, stāstam būtu bijis daudz skaistāks turpinājums.

Tā pavisam noteikti bija interesanta pieredze - skatīties uz sevi no malas, kā veidoju attiecības un kādus vīriešus izvēlos. Un tas man lika apdomāt savas izvēles un saprast, uz kāda grābekļa turpinu kāpt.

Tas man lika saprast, kādu es vēlos vīrieti un attiecības - novērtējot vairāk vieglumu, humoru, rūpes, nevis nopietnību un narcisismu, kāds, šķiet, mani piesaistīja agrāk. Šī atziņa man šķiet ir lielākais ieguvums no šova," viņa atbild.

Kubasova joprojām tic, ka atrast mīlestību ir iespējams. "Varbūt tieši šis šovs man liks paskatīties uz vīriešiem savādāk un būs bijis netiešā veidā kā svarīgs solis, lai atrastu savu īsto mīlestību," viņa piemin.

Jau ziņots, ka par Diānas sirdi pēdējā sērijā sacentās divi kavalieri - bokseris Juris un rakstnieks un uzņēmējs Oskars.

Mirkli pirms došanās pēdējā randiņā un iepazīstināšanas ar mammu un māsu Diāna lēma atvadīties no 36 gadus vecā pasniedzēja Mika, lai gan sākotnēji no šova patvaļīgi grasījās aiziet tieši Oskars. Diāna gan viņu apturēja.

Lai arī Diānas ģimenes sievietēm katrai bija savs viedoklis par to, kuram vajadzētu uzvarēt šovā, Diāna izvēlējās Oskaru.

Kā zināms, Oskars pievienojās šovam vēlāk - vien ceturtās epizodes noslēgumā.

Izvēloties Oskaru, Diāna sacīja: "Fināla nebūs. Manuprāt, mums bija ļoti liela saikne, un es savu izvēli esmu izdarījusi - tu saņem šova galveno balvu, ceļojumu uz Kanāriju salām. Šajā ceļojumā tu vari izvēlēties vai nu doties viens, vai ar kādu citu, vai kopā ar mani."

Oskars pēc kāda pārdomu brīža piekrita un, paņemot Diānu uz rokām, priecīgi sauca: "Laižam ceļojumā!"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu