Ko patiesībā vēlas stjuarti, kuri jūs sagaida lidmašīnā? Tā nav tikai pieklājība

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Shutterstock

Lidmašīnu stjuartes atklājušas, kāpēc viņas sveicina visus pasažierus, kad tie iekāpj lidmašīnā. Izrādās, ka tā nav tikai pieklājība, vēsta portāls "15min".

Kata Kamalani ir bijusī stjuarte, kura vietnē "TikTok" bieži stāsta par sava bijušā darba noslēpumiem. Vienā video viņa saviem 745 000 sekotāju pastāstīja, ko apkalpes locekļi patiesībā dara, kad ar aviopasažieriem sasveicinās.

Lidojumu apkalpes darbinieki izlemj, kurš vislabāk var palīdzēt ārkārtas situācijā. Nozarē to dēvē par ABP ("darbaspējīga persona").

"Kad jūs iekāpjat lidmašīnā un redzat mūsu laimīgās, smaidošās sejas, mēs patiesībā apskatām jūs no galvas līdz kājām un cenšamies atrast mūsu ABP. Tie ir cilvēki, kas mums palīdzēs ārkārtas situācijā," stāsta Kamalani.

"Tas varētu būt ikviens, sākot no militārpersonām līdz pilotiem, medmāsām, ārstiem, policistiem un ugunsdzēsējiem." Taču tas nav viss, ko stjuarti meklē, uzņemot pasažierus.

"Mēs skatāmies uz vēl vienu lietu," turpina Kamalani. Papildus tam, ka tiek "meklētas lidmašīnā aizliegtās lietas", tostarp nelegāli šķidrumi, stjuarti pārbauda arī cilvēku tirdzniecību, kas "notiek bieži".

"Pasažieru drošība ir mūsu galvenā prioritāte, tāpēc mēs vienkārši vērojam lietas, kas nešķiet pareizas," saka bijusī stjuarte.

Ir arī citas lietas, uz kurām lidmašīnu apkalpe pievērš uzmanību, kad cilvēki iekāpj lidmašīnā, piemēram, cik daudz somu pasažieriem ir līdzi. Tāpat arī jāpievērš uzmanība, kāda veida somas viņi ved līdzi.

@katkamalani You would never guess the last part... #secretsrevealed #traveler #momsontiktok #flightcrew #travelhacks ♬ Sunny Day - Ted Fresco
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu