Rodions Kurucs gūst astoņus punktus ACB spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Rodions Kurucs
Latvijas basketbolists Rodions Kurucs Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs sestdien Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē guva astoņus punktus, kamēr viņa pārstāvētā Murcijas UCAM piedzīvoja neveiksmi.

Mursijas komanda viesos ar rezultātu 76:82 (17:19, 21:15, 13:26, 25:22) piekāpās Saragosas "Casademont".

Kurucs laukumā bija 21 minūti un piecas sekundes, kuru laikā grozā meta divus no trijiem tālmetieniem un divus soda metienus. Viņa kontā arī četras atlēkušās bumbas, trīs pārtvertas piespēles, trīs kļūdas, piecas piezīmes, divi izprovocēti sodi un sakrāts +/- rādītājs -6, noslēdzot maču ar efektivitātes koeficientu divi.

Rezultatīvākais starp viesiem bija Dilans Eniss, kurš guva 15 punktus. Saragosas vienībā Mičels Vots guva 18 punktus, bet Trejs Bels-Heinss pievienoja 17 punktus un deviņas rezultatīvas piespēles.

Citā mačā Mārča Šteinberga pārstāvētā Manresas "Baxi" izbraukumā ar rezultātu 77:91 (25:31, 21:18, 14:21, 17:21) zaudēja Malagas "Unicaja".

Šteinbergs spēlēja 23 minūtes un sekundi un, realizējot vienu no diviem divu punktu metieniem un vienu tālmetienu, sakrāja piecus punktus. Viņš arī izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, tika pie vienas rezultatīvas piespēles, vienas pārtvertas piespēles, vienas piezīmes, viena izprovocēta soda, noslēdzot maču ar +/- rādītāju -3 un efektivitātes koeficientu deviņi.

Manresas komandā Travante Viljamss izcēlās ar 14 punktiem, kamēr mājinieku panākumu ar 25 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām sekmēja Dilans Osetkovskis.

Mursijas UCAM ar astoņām uzvarām 12 spēlēs ir ceturtā, Manrezas "Baxi" ar sešiem panākumiem ieņem astoto vietu, bet Anžeja Pasečņika pārstāvētā "Palencia" ar bilanci 1-10 ir pēdējā 18 vienību čempionātā.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva "Barcelona", kas finālsērijā ar 3-0 uzvarēja Madrides "Real".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu