Roberts Bukarts iemet divas ripas uzvarētā Čehijas ekstralīgas spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Roberts Bukarts
Latvijas hokejists Roberts Bukarts Foto: HC Vítkovice Ridera/Facebook

Latvijas hokeja uzbrucējs Roberts Bukarts svētdien Čehijas hokeja ekstralīgas mačā guva divus vārtus un palīdzēja Vītkovices "Ridera" izcīnīt panākumu.

Vītkovices komanda savā laukumā ar rezultātu 6:2 (1:0, 2:1, 3:1) pārspēja Kristapa Zīles un Jāņa Jaka pārstāvēto Litvīnovas "Verva".

Bukarts pirmos vārtus guva otrās trešdaļas otrajā minūtē, bet otro reizi pārspēja pretinieku vārtsargu pēc nepilnām deviņām minūtēm.

Viņš kopā uz ledus bija 16 minūtes un 11 sekundes, no kurām divas minūtes un 34 sekundes pavadīja mazākumā, un atzīmējās statistikā ar četriem metieniem pa vārtiem, vienu bloķētu metienu un iekrāja neitrālu lietderības koeficientu.

Viesu rindās Zīle spēlēja 23 minūtes un 30 sekundes, pavadot gandrīz trīs minūtes laukumā vairākumā un vēl trīs minūtes mazākumā. Viņš izcēlās ar vienu spēka paņēmienu, trīs metieniem, trīs bloķētiem metieniem un neitrālu lietderības koeficientu. Ārpus "Verva" sastāva bija savainotais Jaks.

Savukārt "Olomouc", kurai tiek izīrēts Patriks Ozols, izbraukumā ar 4:2 (1:1, 3:0, 0:1) uzvarēja "Mlada Boleslav", kamēr Eduarda Tralmaka pārstāvētā Kladno "Rytīrži" viesos ar 3:6 (0:1, 1:1, 2:4) piekāpās Česke Budejovices "Motor", bet Ralfs Freibergs un Hradeckrālovas "Mountfield" mājās ar 1:2 (0:0, 0:1, 1:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā zaudēja Plzeņas "Škoda".

Litvīnovas komanda ar 42 punktiem 25 spēlēs ir ceturtā, Hradeckrālovas vienība ar 41 punktu ir piektā, "Olomouc" ar 33 punktiem ierindojas devītajā pozīcijā, bet Vītkovices un Kladno klubi sakrājuši pa 22 punktiem 23 spēlēs, ieņemot attiecīgi 12. un 13.vietu 14 komandu čempionātā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu