Ieva Bondare brīnās par cilvēkiem, kuri Ziemassvētku dāvanas sarūpē pēdējā mirklī (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Lita Millere/ LETA

Māksliniece Ieva Bondare raidījumā "Zilonis studijā" pastāstīja, ka Ziemassvētki ir viņas mīļākie svētki un tiem viņa ik gadu gatavojas ļoti rūpīgi. 

Bondare pastāstīja, ka par dāvanām saviem mīļajiem sāk domāt jau vasarā. 

"Man ļoti patīk izbaudīt to procesu, man ļoti patīk nesteidzoties iesaiņot, izplānot, saskaitīt, zināt. Jo tas viss lielā mērā man pašai ir vēl svarīgāk nekā tam saņēmējam, un es to izbaudu. Ziemassvētki ir mani mīļākie svētki, vienmēr visiem ir dāvanas un vienmēr tās ir ļoti pārdomātas," atzina māksliniece. 

Lai gan Bondare īsti pirms svētkiem ir bijusi lielveikalos un redzējusi tur valdošo traci, pašai šāds iepirkšanās stils viņai neiet pie sirds. "Godīgi, es apbrīnoju tos cilvēkus, kāpēc un vai viņiem tas patīk, jo es neesmu tas cilvēks, kam patīk brīvdienas pavadīt lielajos iepirkumu centros, tāpat pirms svētkiem man ir daudzas citas lietas, ko darīt, svarīgākas, nekā pēdējā mirklī kaut ko meklēt, domāt, tāpēc jāplāno, jādomā iepriekš, un tā tiešām var ietaupīt gan laiku, gan naudu, un izbaudīt to procesu!"

Agrāk māksliniece ik gadu sarūpējusi 33 dāvanas, bet pēc pandēmijas šis skaits sarucis un viņa sagādā ap padsmit dāvanām. Raidījumā viņa atzina, ka apdāvināšanās prieks viņai sagādā lielu gandarījumu, tādēļ Ziemassvētki bez apdāvināšanās viņai nav iedomājami. 

Vairāk skaties raidījumā!

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu