Noskaidrotas 2023. gada labākās kāzu fotogrāfijas no visas pasaules

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no taralillyphotography/ Instagram

Ir noskaidroti Starptautiskās gada kāzu fotogrāfa balvas ieguvēji, un galvenās balvas ieguvuši jautri, drosmīgi un romantiski momentuzņēmumi.

Konkursā pieteicās vairāk nekā 300 kāzu fotogrāfi no visas pasaules, 11 kategorijās iesniedzot vairāk nekā 1700 fotogrāfiju.

Par galveno uzvarētāju atzīta Tara Lilija no Kanādas, iemūžinot unikālu brīdi, kurā putns nolēma apsēsties uz līgavas galvas, kamēr līgavainis lasa mīļotajai savus kāzu zvērestus.

Foto: Ekrānuzņēmums no taralillyphotography/ Instagram

Citas konkursa kategorijas bija, piemēram, “pāra portrets”, “deju grīda”, “saderināšanās”, “pārkāpt noteikumus”, “grupas foto”, “solo portrets”.

Fotogrāfe Eimija Šeifere saņēma balvu kategorijā “episka lokācija” par savu kadru ar pāra piedzīvojumiem Arizonas kalnos.

“Tā kā viņi abi ir alpīnisti, viņiem bija ļoti svarīgi arī kāzu dienā uzkāpt kalnā, lai svinētu savu savienību,” atklāja fotogrāfe.

Balva par labāko kāzu ballītes kadru tika piešķirta Ņujorkā dzīvojošajam fotogrāfam Džefam Tismanam par draugu grupu, kas pozē vannā.

2023. gada Starptautiskā kāzu gada fotogrāfa uzvarētājs saņems 3000 ASV dolāru lielu naudas balvu un produktus no dažādiem sponsoriem ar fotoaparātu tehniku.

Apskati citus uzvarētājkadrus! 

Kategorija "Melnbaltais foto":

Kategorija "Soloportrets":

Kategorija "No augšas":

Kategorija "Laužam noteikumus":

Kategorija "Izgaismots foto":

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu