Ludzas novada domē nošautā Ļubkas vietā stājusies Leščinska

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rēzeknē nošauts Ludzas novada pašvaldības deputāts Ļubka
Rēzeknē nošauts Ludzas novada pašvaldības deputāts Ļubka Foto: "Sadursme"

Ludzas novada domē nošautā deputāta un uzņēmēja Andra Ļubkas (ZZS) vietā ir stājusies Zaļo un zemnieku savienību pārstāvošā Sarmīte Leščinska.

Leščinska strādā Ludzas novada pašvaldībā un ir Izglītības pārvaldes pieaugušo izglītības metodiķe. Iepriekš viņa bijusi Ciblas vidusskolas direktora vietniece izglītības jomā, no 2015. līdz 2022.gadam bijusi Ciblas vidusskolas direktore, no 2009. līdz 2021.gadam - Ciblas novada pašvaldības izglītības darba koordinatore.

No 2009. līdz 2017.gadam Leščinska bijusi Ciblas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietniece, 2017.- 2021.gadā Ciblas novada pašvaldības deputāte no ZZS saraksta.

Leščinska ir ieguvusi pedagoga kvalifikāciju Liepājas Pedagoģiskajā institūtā un Daugavpils Universitātē, kā arī maģistra grādu izglītības zinātnē Latvijas Universitātē un profesionālo maģistra grādu Liepājas Pedagoģiskajā institūtā.

Kā ziņots, uzņēmējs un Ludzas novada pašvaldības deputāts Andris Ļubka tika nošauts 17.novembrī Rēzeknē pēc sadzīves rakstura konflikta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu