"Es kūstu!" Magone Liedeskalna sajūsmā par randiņu ar internetā iepazītu vīrieti (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Dzejniece un šovu zvaigzne Magone Liedeskalna pavisam nesen atkal piedzīvojusi īpašu dienu. Viņa devusies uz randiņu ar jaunu kavalieri, ar kuru iepazinusies internetā.

Jaunais kavalieris nebaidījās uz randiņu doties kameru priekšā. Pirms tikšanās Magone nevarēja noslēpt uztraukumu. Viņa arī minēja, ka par gaidāmo tikšanos ir laba sajūta, jo kavalieris, spriežot pēc sarakstes, varētu būt ar nopietniem nolūkiem.

Kavalieris uz randiņu bija ieradies ar ziediem, par ko Magone bija sajūsmā. Viņa izteica ne vienu vien komplimentu vīrietim. 

Dodoties ieturēt maltīti, abi sirsnīgi sarunājās. Magone ļoti atklāti dalījās savā attiecību pieredzē, kā arī tieši un konkrēti norādīja, ko potenciālajā partnerī meklē.

Randiņa laikā abi apskāvās, bet noslēgumā izrādīja simpātijas, sadodoties rokās un pat noskūpstot viens otru. Magone neslēpa: "Es kūstu!"

Jau vēstīts, ka Magone jau labu laiku ir nobriedusi atrast savu otro pusīti. Pēc vairākiem neveiksmīgiem mēģinājumiem šī gada laikā Magone šobrīd joprojām ir cerību pilna atrast savu īsto un vienīgo. 

Vairāk skaties 1188.lv. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu