Māte no skolas izņem savu 12 gadus veco meitu, lai abas varētu kļūt par pilna laika influencerēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kāda platformas “TikTok” zvaigzne ir paziņojusi, ka atteikusies laist skolā 12 gadus veco meitu, lai abas varētu koncentrēties uz influenceru karjerām.

Austrāliete Keta Klārka ir divu bērnu māmiņa, kura ir ieguvusi slavu kā sociālo tīklu zvaigzne. 37 gadus vecajai sievietei “TikTok” ir 5,3 miljoni sekotāju.

Taču viņas jaunās karjeras uzplaukums nozīmē biežu ceļošanu, kas ietekmējis viņas ģimeni, īpaši jaunāko meitu – 12 gadus veco Deju.

Ketas satura radīšanas dzīvesveids un ceļojumu grafiks ir apgrūtinājis meitenei normālu sākumskolas rutīnu. Tāpēc Keta ir nolēmusi upurēt Dejas skolu un izglītot viņu mājmācībā.

Meitene kopā ar mammu vada arī podkāstu, kura dēļ pati sāk iegūt dažādas satura radīšanas iespējas no sponsoriem. “Šī iemesla dēļ mācības no pirmdienas līdz piektdienai mums neder. Šis viņai ir vislabākais, jo mēs nevēlamies, lai viņa palaistu garām šīs iespējas. “TikTok” aizņem daudz laika. Tas ir tas, ar ko nodarbojas mūsu ģimene.”

Ketas vecākā meita, 20 gadus vecā Latiša pēc vidusskolas beigšanas sāka studēt jurisprudenci, tomēr sešus mēnešus vēlāk pameta studijas, lai pievērstos podkāstu veidošanai.

Keta gan norāda, ka ļautu Dejai ļaut attīstīt tādu karjeru, kādu viņa vēlas. “Ja Deja vēlētos būt ārste vai juriste, mēs viņu mudinātu īstenot šos sapņus. Taču šobrīd tie nav viņas mērķi.”

@katclark Doing Déjà’s birthday hair #hairstyle ♬ original sound - Kat Clark
@katclark Unboxing our 4th advent calendar #adventcalendar #makeup ♬ original sound - Kat Clark
@katclark Doing Déjà’s hair. Inspiration @Kim and North #kimandnorth #halloween #hairstyle ♬ original sound - Kat Clark
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu