Sestdienas rītā vietām Kurzemē, Vidzemē un Latgalē apledojums apgrūtina braukšanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Automašīna ziemā uz sniegota ceļa
Automašīna ziemā uz sniegota ceļa Foto: Publicitātes foto

9. decembra rītā apledojums vietām Kurzemē, Vidzemē un Latgalē apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, liecina VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) apkopotā informācija.

Slidenos ceļa posmus kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 12 VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības.

Apgrūtināti braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem ir pa Vidzemes šoseju no Raunas pagrieziena līdz Virešiem, uz Valmieras šosejas no Strenčiem līdz Valkai un uz Rēzeknes šosejas no Stolbovkas līdz Terehovai.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Talsu, Liepājas, Saldus, Valkas, Gulbenes, Jēkabpils un Ludzas apkārtnē.

Autovadītājiem ir jābūt īpaši uzmanīgiem, izvēloties autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un ievērojot drošu distanci ar priekšā braucošajiem transportlīdzekļiem.

Par apgrūtinātiem braukšanas apstākļiem vai citiem ar satiksmi un ceļu stāvokli saistītiem novērojumiem ikviens var ziņot LVC pa diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 8000 5555.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu