FOTO Šovā "X Faktors" uzvar Emilija Bērziņa (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Svētdien, 10. decembrī, grandiozi izskanēja šova "X Faktors" piektās sezonas fināls, kur uzvaras laurus plūca Emilija Bērziņa.

Finālā sacentās trīs dalībnieces - Aijas Auškāpas komandas pārstāve Emilija Bērziņa, mentora Reiņa Sējāna dziedātāja LUKA jeb Elizabete Lukaševiča un Intara Busuļa izraudzītā Katrīna Kovaļuka.

Šim vakaram finālistes bija sagatavojušas ne vien uzvaras cienīgas dziesmas, bet arī priekšnesumus duetā kopā ar Latvijā populāriem mūziķiem. Emilija kāpa uz skatuves kopā ar Donu, izpildot dziesmu "Pēdējā vēstule", Luka ar grupu "Instrumenti" un Gustavo izpildīja dziesmu "Nāc dejot", bet Katrīna Kovaļuka kopā ar savu mentoru Intaru Busuli skatītājus priecēja ar dziesmas "Ķiršu lietus" dziedājumu.

Skatītāji lēma, ka šajā sezonā plūkt uzvaras laurus pelnījusi Emilija Bērziņa

Godpilnajā otrajā vietā ierindojās Luka jeb Elizabete Lukaševiča, bet trešajā Katrīna Kovaļuka.

Uzvarētāja balvā ieguva 10 000 eiro un ekskluzīvu līgumu ar pasaulē vadošo mūzikas ierakstu kompāniju "Universal Music Group".

Jāatgādina, ka šis raidījums bija īpašs arī ar to, ka ar savu balsojumu skatītāji ne vien noteica uzvarētāju, bet arī palīdzēja kādam no 264 bērniem, kas šogad lūguši līdzcilvēku palīdzību labdarības akcijas "Eņģeļi pār Latviju" ietvaros. Visi šajā vakarā gūtie ieņēmumi no telefonbalsojumiem tiks novirzīti šai labdarības akcijai.

Jau vēstīts, ka pirms sešiem gadiem jeb 2017. gadā par pirmo "X Faktora" uzvarētāju kļuva Artūrs Gruzdiņš, savukārt Kattie bija labākā otrajā sezonā. Vēl pēc gada uzvaras laurus plūca Elīna Gluzunova, savukārt par 4. sezonas uzvarētāju kļuva Grēta Grantiņa.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu